Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.10.2010 05:41 - КАКВА ПРИЯТНА ИЗНЕНАДА!
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 2300 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ОТНОВО ЗА ПОЛЗАТА ОТ АЛКОХОЛА

 

Три чаши алкохол на ден могат да помогнат на човек да живее по-дълго, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от едно 20-годишно проучване.

Авторите на изследването от университета на Тексас са установили, че за мъжете и жените, които пият умерено, има по-голяма вероятност да надживеят въздържателите и хората, които прекаляват с алкохола. Въпреки съветите да не се консумират повече от две питиета дневно, специалистите от Тексас смятат, че и три напитки не вредят.


Данните от изследването им показват, че за въздържателите рискът да починат преди умерените консуматори на алкохол е с 51 процента по-висок. За тези, които прекаляват с пиенето, рискът е с 45 процента по-висок.


Според специалистите хората, които пият умерено, живеят по-дълго, защото вероятно живеят и по-здравословно- хранят се балансирано, движат се повече, спортуват, правят някакви упражнения… Всичките тези фактори допринасят безспорно за увеличаване продължителността на живота.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

www.Otslabni.net



Тагове:   каква,   изненада,


Гласувай:
7



1. makont - Да пием, за да живеем,
04.10.2010 15:29
защото много здрави си отидоха! Имаше такъв един тост, гадничко звучи, но, виж оказва се истина! Тогава една галямо Наздраве за вечерта и усмихната седмица!
цитирай
2. apostapostoloff - Има и още нещо!
04.10.2010 15:53
Единствената утеха на трезвениците е тази: те поне ще умрат здрави. А ние, простосмъртните грешници, пием, пеем, пушим, дамаджани сушим и... ни няма нищо.

Изобщо, ако човек пие и пуши, той живее някъде около 70 години (ако не го сгази трамвай). Тези, които НЕ пият и НЕ пушат, живеят някъде около... 70 години.

Ха, наздраве!
цитирай
3. анонимен - Много си прав за пиенето (по едно, две е достатъчно).
04.10.2010 18:50
За цигарите-хубаво е до 45-тата си година човек да ги спре. Просто те скапват и вмирисва. Освен това се чувстваш като новороден, като се избавиш от това робство.
цитирай
4. apostapostoloff - Да, ама не!
05.10.2010 05:03
Досега НИКОЙ, НИКЪДЕ И ПО НИКАКЪВ начин НЕ Е ДОКАЗАЛ вредата от тютюна. СЕРИОЗНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ в тази насока започнаха неотдавна в Харвардския университет.

Първите резултати доказват, че цигарите (както и кафето) са твърде полезни. Те не само че са най- добрия естествен антидепресант, ами ни предпазват от болестта на Паркинсон и болестта на Алцхаймер.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191275
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575