Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
01.04.2010 06:09 - Как се отслабва лесно и неусетно
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 2088 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.04.2010 17:45


НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ПРЕЧКИ ПРЕД ОТСЛАБВАНЕТО

Отдавна е доказано, че няма по- мощно лекарство от хормоните. Знайно е, че те влияят върху всички процеси в организма, включително и върху отслабването. Затова, ако искаме да се отървем от излишните килограми, ние трябва да разбираме връзката между определени съестни продукти и хормоните.

 

Има храни, които силно влияят върху хормоните и пречат на отслабването. Ето кои са те:

Пшеничен хляб и хлебни изделия

Пшеницата води до повишаване на естрогена в организма. А ако искате да намалите теглото си, последното от което имате нужда е повече естроген, тъй като този женски хормон заедно с инсулина води до натрупване на мазнини. Затова наблегнете на ръжения хляб, ориза и картофите.

Животински мазнини

Мазнините от животински произход също могат да бъдат пречка за отслабване, тъй като съдържат холестерол. Затова забравете за маслото, шоколада, тлъстото месо и намалете сиренето.

Захар и захарни изделия

Приемането на захарни изделия рязко повишава нивото на кръвната ви захар, а това води до отделянето на инсулин. А инсулинът, също като естрогена, кара организма да складира мазнините. Затова избягвайте консумацията на бяла захар и сладкиши.

Ако искате да отслабнете неусетно, уютно и безболезнено, не се докосвайте до гореизброените храни. Създадете ли си такъв един здравословен навик, ще започнете да сваляте килограми. Без фитнес, джогинг, гладуване, диети и лишения. Гарантирам ви това!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.Otslabni.net


Тагове:   как,   отслабва,   неусетно,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3196928
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575