Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.09.2010 05:20 - КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ СЕРИОЗНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Автор: apostapostoloff Категория: Бизнес   
Прочетен: 2484 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 23.10.2010 17:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДА ЗАПОЧНЕМ  ОТНАЧАЛО

(Откъс от моя курс по Интернет маркетинг "Как да започнем печеливш бизнес в Мрежата")

Съществуват няколко фундаментални правила на Интернет маркетинга, с които всеки сериозен бизнесмен би трябвало да се съобразява, ако иска да печели от своя онлайн бизнес:

  1. След като качите вашия комерсиален сайт в Мрежата, направете всичко възможно за да синхронизирате маркетинговата си дейност- онлайн и офлайн. Така далеч по- лесно и по- бързо ще наложите стоките и услугите си.
  2. Създайте истински делови взаимоотношения. Защото мнозина търчат от среща на среща, водят десетки и стотици преговори, разменят мейли и линкове и най- накрая зарязват всичко. Това, разбира се, никак не е добре. Седнете и се замислете сериозно над въпроса: „Как може една трета страна да подпомогне моя бизнес?”
  3. Използвайте Мрежата „по предназначение”, т. е. като магистрала за успешна комуникация и бизнес. Вече е напълно ясно, че 87 % от потребителите  използват Интернет за търсене на стоки и услуги.
  4. Внимателно следете и изучавайте конкуренцията. Дори тогава, когато конкурентът ви е на другия край на света. Защото Интернет направи от планетата Земя едно глобално село. Така със сигурност няма да преоткриете топлата вода.
  5. Общувайте с вашите клиенти и партньори. Няма полза от създаването на един хубав комерсиален сайт, ако той не дава възможност на клиентите да се свържат с вас. Повечето комерсиални сайтове у нас не предоставят (!) контактна информация. Нито и- мейл адрес, нито телефон, нито нищо. Абсурдно, но факт!
  6. Трябва на всяка цена да работите с хора в напреднала възраст. Може и да не са запознати с последните хрумки на Бил Гейтс, но те имат опит. А опитът е най- ценният капитал на човека. Възрастните хора могат и знаят. ! В Щатите дори създадоха нова дума за този тип хора- BESTAGER! Докато младите компютърни маниаци само си мислят, че могат и знаят. Истината е, че те НИЩО не могат. НИЩИЧКО! И не струват пукната пара. Защото в крайна сметка те не могат да спечелят пукната пара от Мрежата.
  7. Не мислете и не мечтайте (поне в началото) за грандиозни неща; не ковете прекалено амбициозни планове! Отминаха годините, през които обикновени хора правеха милиони от Мрежата. Но всеки, повтарям- всеки, би могъл в наши дни да заработва много сериозни пари от Интернет!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ              

 

www.LudiPari.com



Тагове:   как,   е- търговия,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190917
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575