Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.11.2019 06:13 - ИМА ДУМАТА Н. В. ЗРИТЕЛЯТ
Автор: apostapostoloff Категория: Забавление   
Прочетен: 375 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                       ВЪЗГЛАСИ ОТ СУРАТ ТЕФТЕРА





image

 

 

Кошмарен звук и картина изнерви аудиторията на новоизлюпената кабеларка 7/8 TV. Дълго чаканото начало на тази телевизия се превърна във фалстарт, ако се съди по реакциите във Фейсбук. Първият шок беше от техническото естество...

 

„Дългия ни върна половин век назад, студиото, звук, картина са пълна скръб”, бяха първите коментари в нета.

 

„Моля, обърнете внимание на звука. На интро и рекламите като гръмне и кокошките спират да носят”, препоръча зрител с чувство за хумор.

 

„Много е тъмна картината. Интересно ми е дали проблема е само в осветлението или и в цветовите корекции”, гласеше друга забележка.

 

„Слави, стягай се, качеството е много зле! В БТВ са по-скъпи камерите ли? Или сигнала е зле? Айде да сме професионалисти, нали така беше?, роптаеха дори откровени фенове на Трифонов.

 

„Не знам дали е 7/8 ама се усеща като ‘87 година на техническо ниво“, най-точно обобщи Мария Папазова.

 

Преди това почитателите на Слави се изнервиха от дългото лутане в търсене на канала. Вместо обещания номер 78 „Седем осми” се оказа от 232 до 441 в списъка от тв програми, уточнява trafficnews.bg.

 

Екипът на шоумена не успя да компенсира притеснителното качество и с предложеното съдържание. Повечето гости в първата вечер бяха добре познати, а в дебютните предавания цареше скука и хаос.


Честта да открият новата телевизия се падна на загубилата балотажа за кмет на София Мая Манолова. Подгласници и бяха другият неуспял кандидат за кмет Милко Калайджиев, пишман социологът Кънчо Стойчев и бившият главен редактор на „24 часа“ Валери Найденов.

 

Манолова гостува в "Студио Хъ" – коментарно- публицистично предаване с водещ Тошко Йорданов, сценарист на "Шоуто на Слави" и зам.-председател на партия "Няма такава държава". Двамата наблегнаха на манипулациите по време на изборите и предимствата на електронното гласуване. Разговорът вървеше приятелски, но все пак Йорданов отбеляза, че гласове не се купуват отсега и припомни на Манолова, че е била депутат от БСП. "Просто сега си от другата страна на палачинката", добави той. Бившият омбудсман се измъкна като се похвали, че криминализирането на купуването на гласове е нейно предложение.

 

Чаканата с най-голямо нетърпение поява на Трифонов в новия вариант на шоуто му пък се превърна в отегчително и протяжно раздаване на награди.


В първото издание на "Вечерта на актьорите" гостува Криско, а в "Шоуто на сценаристите"- Милко Калайджиев, заради когото всички от екипа бяха със залепени мустаци.


Ванката най- напред изгря като шофьор на предложения за награда мерцедес, а след това изфъфли и прогнозата за времето. След края на програмата коментарите в нета отново се активизираха, но повечето откровено роптаеха от видяното.

 

„Слави, това ли е стартът ? ... Леко скучен този грандиозен "Старт" ... ако и така сте с политиката... ЯЗЪК!”, написа един от издържалите дебюта на 7/8 ТВ.

 

„Има още какво да се подобрява, Ванката не става....Само скечове не правят една телевизия ....гледана:))))Студиото определено не ми допада. Очакванията ми бяха по големи”, добави друг зрител.

 

„Трябва да наемете млади и креативни хора. Логото, надписа за реклама лъха на социалистически тип БНТ. Харесвам актьорите и обожавам бенда, но сценаристите са супер скучни. И моите уважения, но Иво Сиромахов не става за актьор. Пожелавам ви успех! Силно се надявам с времето нещата да се подобрят”, пожела оптимист за бъдещето на новата телевизия.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.





Тагове:   мнения,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191386
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575