Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
02.03.2010 06:03 - Съвременни инструменти на маркетинга
Автор: apostapostoloff Категория: Забавление   
Прочетен: 2169 Коментари: 2 Гласове:
2



СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ- НОВА ЕРА В БИЗНЕСА

Възходът на социалните мрежи продължава с нестихваща сила. Напускайки рамките на личната комуникация, те се превръщат в мощен инструмент на маркетинга. По този начин този нов феномен проправя път към една нова ера в бизнеса.

Установено е, че две трети от всички Интернет потребители по света посещават социалните мрежи и блогове. Пет от десетте най-популярни сайта са социални мрежи, докато половината от 100-те най-богати компании имат профил в twitter.

Доскоро социалните мрежи бяха използвани главно по лични, индивидуални причини, а бизнесът бе доста скептичен към техния потенциал.

Обаче! В наши дни социалните мрежи се преобразяват в „търговски мрежи” за разкрепостения бизнесмен, тъй като възможностите, които предоставят те не са за пренебрегване.

Една от най-драматичните възможности, предоставена от социалните мрежи е потенциалът, който предлагат за достигане на нови запаси от работна ръка.

По всичко личи, че днес ние виждаме само върха на айсберга. Ясно е обаче, че в бъдеще социалните мрежи ще променят трудовия свят. Малцина можаха да предвидят как Интернет ще промени живота ни. Изглежда, че същото е валидно и за социалните мрежи. Защото те създават необозрими възможности както за работодателите, така и за потенциалните служителите.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com



Тагове:   маркетинга,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yuliya2006 - ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПОСТИНГ, КОЙТО КАЗВА ...
02.03.2010 06:17
ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПОСТИНГ, КОЙТО КАЗВА МНОГО!

С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
2. apostapostoloff - Благодаря!
25.03.2010 18:29
Благодаря ви за хубавите думи! Поласкан съм.

Апостол Апостолов

www.Otslabni.net
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190193
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575