Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.06.2015 06:05 - ПАК ОПЕРДАШИХМЕ РУСНАЦИТЕ
Автор: apostapostoloff Категория: Спорт   
Прочетен: 752 Коментари: 0 Гласове:
-25

Последна промяна: 29.06.2015 06:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                  ЛУДОГОРЕЦ ПОМЛЯ КРАСНОДАР



                      image

 

Отборът на „Лудогорец“ започна с победа лагера си в Австрия, след като надделя с 3:2 над сребърния медалист от руската Премиер лига „Краснодар“.

В 14-ата „орлите“ успяха да поведат. Марселиньо пусна пас към Витиня, който центрира в наказателното поле на „Краснодар“, където Александър Марченко си отбеляза нелеп автогол с шпагат, изпращайки топката във вратата на Дикан.

В средата на първото полувреме Марселиньо направи двойно подаване с Върджил Мисиджан, който след това веднага продължи към Жуниор Кишада, а бразилецът на празна врата не пропусна да се разпише – 2 :0. В 31-ата минута Брайън Ангуло доведе нещата до класическо измерение с хубав удар от границата на наказателното поле – 3: 0.

Руснаците за пореден път доказаха, че са посредствени футболисти и се прибраха с подвити опашки в съблекалните. След като смазахме руснаците на волейбол, им натрихме носа и на футболния терен.

От край време се знае, че руснаците не могат да се мерят с нас. Ние, българите, ги превъзхождаме във всяко едно отношение! С тази победа на „Лудогорец“ за пореден път доказахме това.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 

 



Тагове:   таратанци,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190735
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575