Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.08.2020 07:45 - ПАНИКА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 255 Коментари: 0 Гласове:
1



                                                                  ПАК СЕ ИЗДЪНИХА





image

 

Шепата мутри и мафиоти, които се шматкат из улиците на София и се представят за протестери, са в паника от стопяващите се протести срещу правителството и главния прокурор. В отчаянието си те прибягват до смешни, идиотски ходове.

 

Лидерите на протеста- Отровното трио, БОЕЦ на Гошо Тъпото и Мая Манолова се чудят каква глупост да измислят само и само да са пред обективите.

 

Жалкият опит на генерал Гном да напомни за себе си е приеман с отвращение от протестиращите. Нормалните хора не искат отломки от репресивното минало на България отново да вземат властта.


Друг от протестиращите, който не крие амбициите си за висок държавен пост, е шефът на "Антимафия" Григор Здравков. Той се изтъпани пред къщата на Борисов, за да крещи в тандем с Мая Манолова.

 

Преди повече от 10 години Здравков бе изхвърлен от митниците и оттогава жадува за реванш. Това е и причината толкова яростно да обвинява сегашния началник на Агенция "Митници" Георги Костов във всевъзможни прегрешения въпреки рекордната събираемост на акцизи и пресичането на контрабандните канали.

 

Третият елемент от протеста е до болка познатият Георги Георгиев. Гравитиращият около банкера беглец Цветан Василев бивш член на ГЕРБ се опитва да играе централна роля в протеста. Най-вече с истеричните си нападки срещу премиера и главния прокурор.

 

Георгиев обаче няма каквато и да била платформа или програма за управление на държавата. Това е и причината безличната му фигура да се маргинализира и да е дори зад тази на Йоло Денев.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.







Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191364
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575