Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2020 10:44 - Промени
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 1270 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Политолозите оценяват този ход на Бойко Борисов като хитър. Смятам хода с промените в Конституцията за удар в десятката. Не хитрост, а точност. Искате промяна в системата - ето ви промяна. Ако това е желаната от вас промяна - ами казвайте какво да променим, давайте предложения - то няма значение кой управлява, защото всяко правителство ще е длъжно да се придържа към промените. Защо Радев отгомвори с три пъти НЕ? За това по-късно. Защо хранилкаджиите с палатките също казаха НЕ? Защото те не искат промени в системата, а искат оставката на Бойко и на главния прокурор. Да станат тия, за да седнат други. Иначе би трябвало промените в системата да ги устройват и да дават предложения.
Сега - към Бойко. Мило момче. Какщто си бях насред болестите и болките, накара ме да се усмихна. Като гледам филантропския ти тон. Е, добре, ако беснеещите лумпени не се успокоят, тогава какво правим? Ти не виждаш ли как текат събитията? Ти предложиш нещо или направиш изказване, медиите го отразят и веднага хоп! - при Радев. А Радев това и чака, за да те плюе. Като пинг понг. Човек няма усещането, че България е парламентарна република, а сякаш е президентска. 
Щом президентът е снел доверието си от парламента, то и парламентът да снеме своето доверие от президента.
В момента в търсачките на мрежата, набереш ли "Бойко", излиза и "Бойко подава оставка". Като проверих и на друго място, оказа се, че съобщенията са отпреди 3 години. Но служат за внушение. Внушават на теб, внушават и на народа. 
Едно време имаше такова руско филмче - "Отмъщението на котарака Леополд". Мишките постоянно го тормозеха и той отиде на доктор. А докторът му каза - Ти си прекалено добър. Предписвам ти таблетки Озверин. - И когато Леополд взе таблетките Озверин, мишките се разбягаха, както и се полага. 
Време е за Озверин. Тези хора от протеста не са недоволни. Те са надъхани с омраза към теб, Бойко. Те дори го писаха на свой транспарант, че ви мразели безплатно. Е, безплатно мразят, но не протестират безплатно. Иначе кой ги храни, ако по цял ден лежат по пейките, по улиците, че и кресло са им донесли! Дори и поповете не си подлаган и другата буза, ако бъдат ударени, видяхме поп, водещ ковчег по време на протеста. Светиня му е злобен. А е длъжен да е добронамерен. Ти, Бойко, не си поп. 
Трябват крути мерки, защото се създава навик за безредие по време на протести. Питам - за какво стои полицията и пази протестиряащите? Да не ги биели гражданите? Ами, да ги бият Нали уж заради гражданите протестирали? Защо да ги пазим от гражданите?
Друго. 
Много я мислих тая работа с палатките. Протестирайки в чужбина в подкрепа на този протест в България, никой не лежеше в палатка, нито наблизо имаше кресла и тенти. Никой нищо не окупира в чужбина. Щото моментално ще бъде изхвърлен с черен печат. Питах се - кой в чужбина прави така като нашите плужеци от протеста? И се сетих - така беше в Турция, площад Таксим. Там имаше палатки и лежащи по улицата протуестъри. Как реши въпроса Ердоган? Полицията прибра палатките, изгони протестиращите и на същото място Ердоган си направи свой митинг, отразен от медиите. Няма значение дали Ердо е бил прав за съдбата на парка или не. Важно е друго. Лично аз си извадих урок. Разгроми враговете си и наложи своето. Ердо направи така. Което ме впечатли. Пак казвам, не одобрявам, а се уча. Харесва ми така да постъпвам с моите врагове. Ердо ме научи. Поучи се и ти. 
Тия маймуни ти правят турски фасони, отговори им по турски и ти. И понеже сме в Европа, като начало подстрижи и фризирай протеста. Всички палатки, тенти, барикади да се приберат. Заетите кръстовища да се освободят. Разреши на маймуните само шествия с намалени децибели и без замерване, иначе - арести. 
Протестните шествия да се провеждат само в определено време и място. В останалите случаи - арести за антиобществени прояви. Фандъкова казва, че протестите се провеждат на неразрешени от нея места. Значи, арестите могат да почнат още днес. 
Гледай Путин и също се учи. Той скалъпва дела срещу опонентите си, срещу всекиго различно. Последното е срещу Фургал, губернатор на Хабаровск. 
Бойко! Ние се учим от западните демокрации, но имай предвид, че сме далеч от западното мислене. Искаме техния стандарт, но не пхроменяме мисленето си. Именно затова ти трябва малко Озверин. Говори спокойно, но действай твърдо.
Румен Радев. Ако в този момент има някой, който не е наясно как Радев е станал началник във ВВС, а после и президент, значи тоя някой или е паднал от Луната, или нищо не му е ясно. Радев се е придвижвал по служебната стълбица с кални номера, с подмазвачество и с подлост. Това, което в момента наблюдаваме, е отмъщението на Радев срещу Бойко и главния прокурор. Лично отмъщение, прикрито зад обществена маска. Забележете какви са служителите на президента - подмазвачи, лицемери. Колкото са по-близо до него, толков са в по-голяма степен подмозвачи и лицемери. 
Понеже Радев други около себе си не търпи. 
Болните амбиции на Радев са президентска репулбика, начело на която да е той. Затова са и протестите /Никой журналист не попита протестиращите - вие за каква република сте - парламентарна или президентска?/ Затова е и високомерното поведение спрямо парламента, схпрямо управляващите, спрямо инакомислещите. Радев ви готви авторитарна, диктаторска президентска република. Особено, ако ще я възглавяа той. А той смята да възглавява. Вие още не сте търпели деспотизма на Радев на свой гръб! Той както днес е дресирал подчинените си в президентството да се подмазват, така утре ще дресира цял народ, който да славослави диктатора си Радев. Какво избирате? Парламентът или тиранина Радев? Виж най-близките му сътрудници и си мисли как ще изглеждаш при едно Радево управление. Защото това е стилът на Радев. Не защото е военен. А защото е гад - подъл, страхлив и високомерен, отмъстителен и егоист. Кой военен психолог е създал това чудовище? 
Предложенията на Бойко. Да се осъществят, но по-скоро, твърдо и неотклонно. Да се промени Конституцията така, че да няма президент, живели сме и без президент. В краен случай, ако има президент, то той да се избира от парламента. Тогава никой хвалипръцко като Радев няма да претендира, че не бил подчинен на Премиера. Щом трябва подчинение, за да секнат Радевите мръсотии, да подчиним Радев на парламента.  Конституцията да определя, че от момента на приемане на промените в нея, президентът става подчинен на Премиера. Толкоз. Но мен ако питате, не трябва президент. Излишни пари за да храним човек, който е метан под налягане. 
Действай, Бойко, и не се влияй от маймуните по улиците. 
Протестът. Кои партии са обвързани с него? БСП, ДПС и Радан Къневата партия. Понеже не влезе в парламента, Радан Кънев е станал турчин. БСП отдавна са с турците, дори управляваха заедно. Това са новите турци . Радан Кънев и партията му. Радане, не ти ли стига работата в Европейския парламент, та рипаш за нашия парламент? Най-вероятно, и Европа те е разбрала какъв си, духат ти под опашката, знаеш, че в ЕП не ти е комфортно, затова и рипаш пак да влезеш в Народното събрание. Как па нито веднъж, бре Радане, нито веднъж не влезе през парадния вход на редовни избори, ами все при пучове, протести и друга гюрултия? На теб парламентът и съдът трябва да ти забранят полритическа дейност полради прекалената ти конфликтност. И ако беше само конфликтен. А то стана и турчин. Пфу!
Румен Радев високомерно се гласи за президент на президентска република. Обаче, Радев, я си представи, че насреща ти се изправи Доган и ти каже, че назвначава за президент Карадайъ! Понеже протестът е турски. Ще ти затреперят мартинките, ако се намеси и Анкара. Ей това ще направиш, гадо, с президентската република! Или ти ще си президент, но ще изпълняваш заповеди от Ердоган. Или турчин ще е президент. Това вече е достатъчно, за да бъдеш обвинен в държавна измяна. 
Тези, които протестират в момента, обслужват турски интереси и са турци! Ненавиждайте ги, вие знтаете защо се ненавиждат турци. Дори когато принудително живееш заедно с турци. В момента налице е протест, ожбслужващ интересите на ДПС, на БСП и лично на Радан Кънев. Много ясно е, че ДПС има тежката дума. Тоест, протестиращите са турци. Гнус!












Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179994
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031