Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.12.2019 06:12 - ГЛАМАВИ ЖЪЛТОПАВАЖНИЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 458 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.12.2019 09:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                                  СОРОСОИДИТЕ ПАК СЕ ИЗДЪНИХА




image

 

 

До просия се докараха жълтопаважаните протестъри и грантаджии, които от години разчитат на различни соросоидни програми. Целта им винаги е била само една - да оправдаят получаването на определени средства. Тъй като тези типове търпят провал след провал, кранчето на доста от тях е вече спряно.
 

Най-закъсал е шумно рекламираният "Антикорупционен фонд". От своето създаване въпросното НПО не е направило нищо, освен да подрива авторитета на институциите, поради което днес е изпаднало не само в изолация, но и във финансов колапс.
 

Оказва се, че грантовите милиони от "Америка за България", които щедро финансираха проекта на групата протестъри в лицето на Илиян Василев, Бойко Станкушев, Росен Босев и Николай Стайков, са секнали.
 

Според запознати, за последните две години те похарчили близо 1 милион лева от грантове и не е ясно за какво са дали парите.

След като им е отрязано финансирането, протестърите са започнали да просят дарения от редови граждани, които евентуално биха се излъгали да им преведат някой лев в банковата сметка.
 

Освен това Илиян Василев се опитва да се добере до регистрацията на "България аналитика", която е била собственост на покойния Алекс Алексиев и в момента води съдебни спорове с наследниците на Алексиев.
 

Причината за тази борба е отново чисто финансова, тъй като въпросното НПО, за разлика от останалите начинания на протестърите, има пари в банковите си сметки от различни проекти и дебело се финансира от "Америка за България".  


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3203363
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575