Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
25.09.2019 06:01 - ЩО Е СОРОСОИД И ИМА ЛИ ПОЧВА ЗА НЕГО
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 481 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.09.2019 06:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                   РЪКОВОДСТВО ЗА РУСОФИЛИСТИЦИ




image



Соросоидът е коварен, мръсен и подъл. Той е с изцъклени, алчни очи и лека лицемерна усмивка. Соросоидът съчинява антибългарски текстове, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитати на личности от българската история.


Тук му е мястото да отворя скоба. Терминът „пета колона“ се появява по време на гражданската война в Испания, когато франкисткият генерал Емилио Мола заявява пред журналисти, че той е повел войниците си в четири колони към Мадрид, и че в Мадрид има и „пета колона“, която ще подкопае усилията на Републиканското правителство отвътре. От този момент словосъчетанието „пета колона“ става нарицателно и по правило носи в себе си отрицателен смисъл, явявайки се синоним на „предателство отвътре“.



В днешно време “петата колона” на зловещия Сорос провежда цветните революции, разпространява дезинформация и фалшиви новини, подклажда етнически и религиозни конфликти, разделя обществото на малцинства и ги настройва едни срещу други. Соросоидите подкрепят джендър теорията, според която има 31 пола, а не само мъж и жена, както е определил Бог. Те организират гей-паради и други непристойни прояви от този вид. Абсурди, които хората само преди десетина години биха приели като шега, сега са основни постулати на новата джендър- доктрина – според нея мъжът и жената са поставени на 17-то и 18-то място в списъка на половете, а първи са т. нар. Bi-Gendered – същества, които в различно време се чувстват ту мъж, ту жена.

В държавите с американски марионетни правителства като източноевропейски страни, соросоидите организират протести срещу демократично избрани политици и правителства, за които американците се опасяват, че биха могли да не са достатъчно лоялни към САЩ.


На тези протести соросоидите развяват националното знаме, въпреки че прекрасно знаят, че са национални предатели. Соросоидите са колаборационисти с поробителя на собствения си народ.


Целта на Джордж Сорос и неговите подчинени – соросоидите, е да дестабилизират държави, които не са отдали благата си на западни корпорации. Соросоидите целят да дестабилизират и държавите, интегрирани в НАТО и Евросъюза, за да имат тези държави постоянно вътрешни проблеми и да не се опълчват срещу задокеанските си окупатори.



Ислямистките пълчища, които нахлуват в Стария континент като завоеватели, а се представят на хората като "мирни бежанци", получават огромна подкрепа от организациите на Сорос, които по този начин подпомагат отслабването на Европа и бъдещото й превръщане в Еврабия. Така те поставят на карта бъдещото съществуване на християнския свят. Невинната кръв на стотици бели християни в Европа, станали жертва на ислямистки атентати, трябва да лежи и на съвестта на соросоидите.

Хората, които са стъпили здраво на земята, обичат родината си, изповядват християнските ценности и добродетели, са мишена за соросоидите. По време на Турското робство тези българи са наричани с презрителното “гяур” – “неправоверен”, човек който не слага фес на главата си и не изповядва мохамеданската вяра.


image



Eдин от любимите похвати на соросоидите да очернят нормалните хора е да ги обявяват за русофили и “платени слуги на Путин”. Техните продажни и промити мозъци не могат да допуснат, че човек може просто да бъде “българофил”, да милее за Отечеството си и да има над средната интелигентност, за да може лесно да прозре пагубната дейност на финансираните от Сорос НПО-та, унищожаващи като смъртоносен вирус здравата обществена тъкан. Соросоидите прикриват истинските си намерения зад красиви думи, като толерантност, демокрация, човешки права, равенство и прочие, които благодарение на тях започнаха да девалвират в общественото съзнание.



Един български професор, отявлен соросоид, каза веднъж по националната телевизия, че било крайно време да се престане с отбелязването на българските празници, защото така те девалвирали. Трябвало веднъж, най-много два пъти в годината да се чества един голям празник и с това да се приключи. Казано другояче, ние като българи трябва да загърбим Деня на народните будители, Освобождението от турско робство, Съединението,  Деня на славянската писменост и култура и други празнични дати, а да възхваляваме паради на гейове, лесбийки и травестити, масовки на вегани, които се маскират като кренвирши, мажат се с червена боя и се търкалят по земята, наричайки това “протест” срещу яденето на месо и т. н.


Един ден от дневника на български соросоид:


8:00 – Бях в сутрешния блок на БТВ. Плюх по Русия и изразих подкрепата си за евроатлантическите ценности.


10:00 – Участвах в конференция, посветена на нарушаването правата на ромите. Представих тезата си, че българинът е безкрайно нетолерантен спрямо онеправданото ромско малцинство.


12:00 – Усвоих един пари от “Отворено общество” по проект за утвърждаване на евроценностите в България.


14:00 – Заедно с други демократично мислещи граждани развяхме знамето на дъгата пред руското посолство в знак на протест срещу приетия от руската Дума закон, инкриминиращ пропагандата на хомосексуализма.


16:00 – Написах статия за мирното съвместно съжителство в годините на Османското присъствие.


18:00 – Участвах на събрание на демократично мислещи граждани . Изложих позицията си, че трябва да спрем двата останали комунистически реактора в Козлодуй.


20:00 – Заедно с други демократи палихме свещи срещу надигащата се ксенофобия.


22:00 – Боядисах паметника на Цар Освободител.



Крайно време е българският народ да прогледне, както прогледна унгарският народ и да прогони “петата колона” на Сорос от България.

 

Съставил:

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191092
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575