Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.06.2019 06:02 - ОБРАХА ГИ!
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 484 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 11.06.2019 06:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                      БСП ПРЕД ФАЛИТ




image

                                                                                              

Социалистите са в пълен шок заради парите на БСП, източени от партийната им каса. Това твърдят отлично информирани източници от "Позитано". Партията е буквално ограбена, а освен местни избори през октомври, столетницата ще трябва да връща около 5 милиона лева надвзети субсидии.

Критичното финансово положение на БСП разкри съвсем случайно Румен Овчаров, който каза, че в партийната каса има само някакви си 300 - 400 хиляди лева. Повод бе обяснението му, че с предложението си партийните субсидии да бъдат свалени на 1 лев, Бойко Борисов де факто иска да лиши столетницата от предизборна кампания и съответно от победа на изборите.

Изявлението на Овчаров силно притеснило социалистите и те започнали собствено разследване за пътя на партийните пари. Според сметките им за последните 2 години, пред които Нинова е начело на партията, субсидията ѝ възлиза на близо 25 милиона лева, които се получават на 4 транша на 3 месеца през годината.

Към тази сума би трябвало да се прибавят и постъпленията от членски внос, макар с днешна дата никой в партията да не иска да каже колко члена има БСП от водените на отчет 130 000 души по времето е бившия председател Михаил Миков.

Червените са убедени, че огромната сума от 25 милиона лева не е изхарчена по време на кампанията за евроизборите, тъй като тя е била изключително постна и с участието на много малко хора. Нито пък за медийни изяви по същото това време, тъй като парламентарно представените партии разполагат с медийни пакети.

Финансисти от БСП виждат 2 канала, през които партийните пари могат да бъдат източени от хората, които имат достъп до тях - чрез червената телевизия БСТВ, както и чрез партийния орган в. "Дума"...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190954
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575