Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.05.2019 06:11 - РАЗГРОМ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 280 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.05.2019 06:25


                                                                  ОТПРАХА ИМ ГЬОНА




image

 

От 30 години насам червените бунаци ни пробутват все същите изтъркани номера от селски вечеринки. В навечерието на избори “социологически“ агенции, които са на ясла при тях, ни уверяват, че социалистите със сигурност ще спечелят изборите.

Активните борци против демокрацията Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Андрей Райчев и Юри Асланов тъпо, но упорито заблуждават общественото мнение и се стараят да мобилизират просташкия ляв електорат със съчинени данни и безумни прогнози.  

Както правилно отбеляза един друг комунист от близкото минало: “Социолозите взеха да стават шарлатани и печалбари!”

Ето какви идиотщини е публикувал Червен Кольо непосредствено преди изборите:

Две седмици преди изборите дистанцията между БСП и ГЕРБ се увеличава, както се увеличава и мотивацията на твърдите ядра на двете основни политически сили да участват в евровота.

Това сочи национално представително изследване на агенция Медиана, направено в периода от 2 до 7 май 2019 година  сред 1008 човека.

Ето ОСНОВНИТЕ изводи от изследването:

- Дистанцията между двете основни конкуриращи се партии – ГЕРБ и БСП – се е увеличила с 1.5 % спрямо месец април и към момента (8 май 2019 г.) е вече 2 % в полза на БСП. Не се наблюдава значимо увеличаване на електоралната тежест на БСП (прилив на нови избиратели), а отлив на избиратели от ГЕРБ (изчезва т.нар. „мека периферия“).

Тази партенка пък са публикували хубостниците от “Тренд“:

БСП излиза с първи резултат с 31,3 процента от гласуващите, като увеличава минимално подкрепата си. При при предишното проучване на "Тренд", през март, готовност да гласуват за Столетницата са изразявали 30,4 процента.

В същото време ГЕРБ губи позиции. В новото изследване подкрепата за партията на Бойко Борисов е паднала до 30,5%, а само преди месец тя е била 33,6%.

От социологическата агенция коментират, че скандалите около апартаментите в последните няколко седмици са нанесли видима имиджова щета върху основаната управляваща партия. 

 

Да, ама не! Няма вече балами, няма! Българите избраха свободата вместо мракобесието на социализма. Те казаха “не“ на простащината, пошлостта, злобата, измамата и лъжата. Червените мръсници пак бяха овъргаляни, но този път така ги биха, че им отпраха гьона.

Както се казва, на есен с песен, другари! Та да отнесете поредния кютек.

 

Послепис: Никога не вярвайте на “социолозите“ от “Медиана“, “(Псевдо) Галъп- България“ и “Тренд“! Никога! Защото това не са социолози, а най- долнопробни мошеници.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

.

 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201451
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575