Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.08.2018 07:27 - РУСКИ МИСКИНЛЪЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 767 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.08.2018 07:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                       ДО БОЛКА ПОЗНАТИ МРЪСОТИИ




image

 

Само Русия има интерес от разпалване на напрежение между България и Македония.  Кремъл се надява с това да попречи на присъединяването на Скопие към НАТО. Както и да отложи началото на преговорите с ЕС.

 

Преди седмици Гърция изгони руски дипломати заради опитите им да подкопаят споразумението с Македония и да провокират протести срещу него. Заев съобщи за разкрита схема за финансово подпомагане на футболни агитки в Македония, които да организират размирици срещу договора с Атина, а парите идвали от руско-гръцкия милионер Иван Савидис.

 

От България пък идват опитите за разпалване на напрежение, изпълнявани от точно същите политици, които ден през ден призовават за сваляне на санкциите на ЕС срещу приближени на Путин заради незаконното анексиране на Крим.

 

Опитът за затягане на примката около Македония е очевиден. Изпълнителите са обичайните заподозрени. И точно затова Корнелия Нинова не спира да говори по темата.

 

След като евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки отново припомни историческата роля на БКП за днешните проблеми между България и Македония и си позволи израза, че "всичките до един са за разстрел", лидерката на БСП прие това като заплаха и изпрати писмо до председателя на Европейския парламент Антонио Таяни с настояване да се разграничи. Така "скандалът" изглежда вече международен.

 

Целта е, това да бъде забелязано от македонците, които в дните преди референдума да си кажат: "Че за какво е целият този зор, като съседите и без това няма да ни пуснат в ЕС?".

 

Само дето нашите комуняги, а и руските маниаци забравят едно: днешна Русия е изостанала, западнала страна с БВП два пъти по- малък от този на Холандия. Безнадеждно остарели са и техните интригантски методи.

 

Русия е само една бензиностанция с претенции за държава. Тя по никъкав начин не може да се мери с Европейския съюз и НАТО. Камо ли да ги препъне. Точно затова никой не я бръсне за слива...

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3196846
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575