Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.07.2018 15:37 - ПРЕЛЕСТИТЕ НА КОМУНИЗМА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 559 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.07.2018 15:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                   ДА ПАЗИ ГОСПОД




image

 

Венецуела беше най- богатата южноамериканска страна. След като попадна под  комунистическо иго,  тя бе напълно съсипана...

 

Тежката икономическа криза, в която Венецуела се намира, върви стремглаво надолу. Черните прогнози на Международния валутен фонд са, че инфлацията в страната може да стигне един милион процента до края на тази година.


Очаквана инфлация от 13 000% до края на годината беше посочена в априлския доклад на МВФ. Още тогава обаче авторът - анализаторът на МВФ Алехандро Вернер, нарече кризата във Венецуела една от най-големите в историята на съвременната икономика, предава DPA.

В последния си доклад фондът оценява, че правителството на президента Николас Мадуро ще продължи да финансира бюджетните дефицити, като увеличава размера на изразходваните средства.


Това би трябвало да ускори инфлацията още повече, смята Вернер, който прогнозира и спад на брутния вътрешен продукт на страната от 18% през 2018 г. През април се прогнозираше спад на БВП от 15 на сто.


Въпреки че Венецуела разполага с най-високите петролни запаси в света, все повече хора в страната гладуват. Липсва и валута, нужна за вноса на хранителни стоки и лекарства.
Затова всеки Божи ден 34 000 венецуелци напускат страната!


Обикновен комунизъм… Патили сме от него. Преди години и у нас един комунистически келеш докара страната ни до подобна хиперинфлация. Да спи зло под камък!

Никога повече социализъм!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 


 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199804
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575