Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
02.05.2018 06:09 - И ЗДРАВИ, И ДОБРЕ ПЛАТЕНИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 483 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.05.2018 06:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                               СИНДИКАТИ- ТАРИКАТИ




image

 

Знайно е, че българските синдикати  се ръководят от тарикатчета, които много обичат да послъгват. Няма как- трябва да симулират заетост и загриженост, завалиите...

Пробутват ни между другото и неокомунистическа пропаганда. Келнерите взимали пет пъти по- малко от програмистите... Ужас! Как е възможно такова безобразие- къде останаха братството и равенството?!

Напоследък обаче тези шмекери съвсем прекалиха. Лъжите им станаха грандиозни, феноменални.

 

Как да си обясним това налудничаво поведение? Истината е тази:

Синдикатите са всъщност една подла левичарска сган. Те ни пробутват глуповатите измишльотини на руската пропаганда. Защото и БСП, и синдикатите имат само една единствена задача- да отстояват руските интереси в България.

За целта си служат най- вече с вредителски слухове, препоръчвани на времето и от Химлер. На своите есесовци той не спирал да повтаря: “Прониквай, разлагай, деморализирай!“

 

Това днес е диверсионната стратегия на БСП и българските синдикати. Години наред тази левичарска измет ни внушава, че сме много бедни и болни. Докарани сме до този хал, разбира се, от Европейския съюз, който десетилетия наред ни дискриминира.

 

ОБАЧЕ!

 

Евростат установи наскоро, че българите са НАЙ- ЗДРАВИТЕ европейци.

 

И още... Всеки, който поне малко разбира от икономика, отдавна е проумял, че заплащането в България е най- доброто в целия ЕС.  Това се дължи на изключително високата покупателна сила на българския лев.

 

Със становище по въпроса излезе и Евростат: неотдавна те официално заявиха, че с една средна българска заплата купуваш в България повече, отколкото с една средна немска заплата в Германия.

 

Туй то. Точка.Толкоз.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191088
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575