Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.04.2018 05:40 - ДА СМЕ НАЯСНО
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 521 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.04.2018 08:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                              ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА...




image

 

Opганизацията за забpана на xимичеcките оpъжия и меxанизмът за cъвмеcтни pазcледвания ycтанови недвусмислено и категорично, че Аcад и неговият pежим cа виновни за 4 газови атaки! Пpез миналата година обаче Рycия пpекpати pазcледването cъc cвоя меxанизъм за вето. По този начин  тя блокира всички дипломатически усилия за предотвратяване и прекратяване на тези недопустими военни действия.

 

Казано е: “Не щеш ли мира, на ти секира!“ След като опитаха с добро и удариха на камък, великите западни сили решиха да спрат с точен ракетен обстрел тази варварска практика. Сега и Асад и неговите руски съучастници знаят, че всичко това може да се повтори и то в много по страховит размер, ако посегнат отново към химическите оръжия...

 

Накратко: каквото повикало, такова се и обадило. Вина за ракетната атака имат единствено и само наглите и арогантни руснаци.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

Послеслов: Нито една американска ракета не бе свалена от допотопната сирийска противовъздушна отбрана. Защото тя, разбира се, е руска и е произведена през 70- те години на миналия век!

 

 

 

 

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3203767
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575