Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.04.2018 09:44 - РАВНОСМЕТКАТА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 416 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.04.2018 09:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                            ВЪЗДУХАРСКИ БРЪТВЕЖИ




image

 

Дори на последния български абдал стана ясно, че няма да има никакъв ответен удар от страна на Русия.

 

Тази безнадеждно изостнала и западнала страна няма възможност да отговаря на подобни сериозни атаки.

Ако имаше,  тя щеше да задейства своята балистична отбрана, но не го направи. Нещо повече- уплашените руснаци побързаха да изведат корабите си от района на конфликта, защото щяха сериозно да пострадат.

 

Русия бръщолеви и блъфира, но от гледна точка на конкретни военни действия няма да предприеме нищо, защото няма тази практическа възможност.

 

Всичко, което разгласява Кремъл, са само блъфове на Вовка Фаса. Оръжията, които показват руснаците, са пълна бутафория. Ето един многозначителен и красноречив факт – в момента, според руски военни експерти, 75% от софтуера, който Русия използва за оръжейната си индустрия, е произведен в западни страни. Казано другояче, почти цялата руска армия е в ръцете на западните експерти!


image

 

Блъфирането и шантажа са единственият шанс на Вовка Фаса режимът му да оцелее и той да остане в играта. Атаката в Сирия е красноречиво доказателство в тази посока - руснаците не предприеха никакъв опит да се намесят. Въпреки заканите и предупрежденията, те знаеха, че ще завършат с неуспех.

Май само в България останаха безнадеждни кретени, които все още вярват, че Русия е велика и непобедима страна. Истината е, че руската икономика е в плачевно състояние. БВП на Русия е по- малък от този на Италия. С такива ресурси Русия не може да се противопостави дори на съседна Турция. Камо ли на Европа или на САЩ...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

Послепис: Вицепремиерът Екатерина Захариева заяви, че позицията на Русия към момента е умерена и според нея не се очаква ответен руски удар.

Голяма простотия, ееееееей!



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190259
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575