Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.04.2018 05:57 - МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 556 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.04.2018 06:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                           АМАН ОТ ФАЛШИВИ НОВИНИ!




image

 

Ето поредната идиотщина, с която ни заляха българските медии:

 

Трудът на работещ във Франция е оценен седем пъти по-високо от този на негов колега в България. Това сочат данни на Евростат за миналата година, пише в. Le Figaro. 

 

България е на дъното на класация по средна цена на труда, която е изчислена на 4.90 евро. Преди нас е Румъния с 6.3 евро. В тази статистика не влизат работещите в земеделието и администрацията

 

Средната цена на труда във Франция е точно 36 евро на час.

 

Будният читател веднага разбира, че става дума за фалшива новина, защото в Румъния и в България трудът не се заплаща в евро. И слава Богу, защото  едно евро има ПОКУПАТЕЛНАТА СИЛА на 30 стотинки. Казано другояче, с един лев в България купуваш това, което във Франция купуваш с 3 евро.

 

Ако читателят се задълбочи и грабне калкулатора, той ще установи, че според тази “информация“ французите получават точно 6336 евро месечно. Или 76032 евро годишно. Толкова получава може би президентът Макрон, но всеки, който поназнайва езици, може да направи справка в сайта на френския статистически ивститут. Оттук става ясно, че  средностатистическият французин получава САМО 20 500 евро годишно или 1703 евро месечно.

 

Какво излиза?! Излиза, че трудът във Франция е доста по- зле платен отколкото е платен трудът в България. Защото със средната за България заплата от 1123 лева средностатистическият българин може да купи много повече от средностатистическия французин с неговите 1703 евро.

 

Човек се ражда неинформиран и умира дезинформиран. Дезинфорвиран, подлуден и видиотен от отрепките, които в България се занимават с журналистика.

 

Москва им плаща щедро, за да ни внушават непрекъснато, че сме неуспял член на ЕС, че Европа ни пренебрегва и дискриминира. Е да, ама не! Повечето българи разбраха веднъж завинаги, че българският девиз днес е само един: ВИНАГИ С ЕВРОПА, НИКОГА ПОВЕЧЕ С РУСИЯ!

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190091
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575