Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.01.2018 05:31 - ВРЕДИТЕЛИ И ЗЛОСТОРНИЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 514 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.01.2018 05:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                           НЯКОЙ ПЛАЧЕ ЗА ВЪЖЕ




image

 

Подсъдимият Иво Прокопиев и разследваните Огнян Донев и Сашо Дончев безмилостно ползват медиите си и подчинените им журналисти, за да клеветят и хулят България.

Поръчковите кампании срещу изпълнителната власт, прокуратурата и органите на реда не секват. И то не само в кажи- речи фалиралите вестници и сайтове на нашенските олигарси; те се подхващат и от техни приятелски медии като „Гардиън” и „Ди Цайт”.

Това се случва благодарение на близките отношения на продажните родоотстъпници с техните колеги от чужди либерални медии, издържащи се с милиони от грантовете на Сорос. Продажниците получават милоните с една единствена цел: те трябва да защитават сатанинските интереси за рекет и изнудване на националните правителства.

Всичките свинщини на олигарсите се тиражират и от ред глупави и покварени нашенски журналисти. Като Мира Иванова от Нова телевизия например, която зададе куп враждебни и  провокативни въпроси на Лиляна Павлова в ефир. За такава вредителска, злосторническа кампания тази отвратителна повлекана трябва да бъде уволнена веднага!

Същата е ситуацията и с развитието на българската икономика и по-конкретно – привличането на чужди инвестиции. Не е чудно, че чужди фондове имат интерес да отклоняват парите от България и да ни държат в зависимост и бедност. Както се случва у нас и с постоянните изнудвания и протести на Зеления октопод, който пречи да  развиваме туризма си на световно ниво.

Долно и напълно неразбираемо за нормален човек е обаче поведението на въпросните олигарси, които скандално провеждат тази политика не само у нас, а и сред приятелските си западни медии, клеветейки собствения си народ.

Позорният либерален мозъчен център, ползващ едни и същи съчинени източници, пусна поредна порция съшити с бели конци статии срещу България. Навръх празниците те отново оклеветиха страната ни, като най- нагло и безотговорно заявиха, че тя е затънала в корупция и беззаконие. Публикациите сякаш взети от медиите на Донев, Прокопиев и Дончев. Те излязоха с почти идентични тези и заглавия в английския соросоиден орган „Гардиън”, а после и в немския „Ди Цайт” и френския „Журнал дьо Диманш”.

И трите издания скандално и анонимно наричат България най-корумпираната страна в ЕС, без да посочват абсолютно никакви доказателства!

Информация, аргументи и конкретика изцяло липсват, коментарите са едностранчиви и хвърлени във въздуха от нищото, без да има примери или поне някакви доказателства. А за обективност не може да става и дума. Представя се само тезата на слугите-грантаджии, прибиращи милиони левове годишно, за да клеветят и злепоставят Родината.

Накратко: Едни и същи българомразци съсипват от години имиджа на родината срещу тлъсти пачки. При това напълно безнаказано!

Преследваните от закона олигарси, чиито медии също са дотирани от фондовете, на драго сърце разпространяват клеветническите тези, за да отслабят властта. Та да не може тя да се бори с техните безчинствата, грабежи, неплащането на данъци и укриването на доходи...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190769
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575