Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.07.2017 06:30 - КАГЕБЕШНИК В ТУПИК
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 740 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 23.08.2019 15:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                 БОЛЬШОЙ КУКИШ




image

 

От нашата преса без моя намеса:

„Немските търговски и икономически интереси и присъствие в задокеанската икономика са несравнимо голяма величина спрямо параметрите на съответните германски в Русия. Освен това за няколко години стокообменът между Германия и Русия се сви над два пъти.

Ще отбележа няколко факти. За Русия търговията с Китай е с най-голям обем. Но за Китай, с неговия стокооборот от над 4 трилиона, търговията с Москва е по-маловажна не само от тази със САЩ, Япония или Корея, но и с Германия и Австралия.

За Германия – втория по значимост за Русия търговски партньор, е по-важна търговията със САЩ, Франция, Холандия, Китай, Италия, Великобритания и дори с Полша, която изпреварва както руския експорт, така и руския внос в отношенията с германската страна.

Изобщо, за нито една от двадесетте най-силни икономики в света днес Русия не е основен търговски партньор. И това ще определи международните отношения наред с геополитическите фактори. В Кремъл сбъркаха с оптимизма в оценките си още при окупацията на Крим и войната в Украйна, сега отново бъркат.

Апропо, вече е предложено немско решение за скандала с ембарговата доставка на турбини на „Сименс“ в Крим – да бъдат върнати обратно, като парите ще се възстановят на руснаците. Естествено, това означава своебразно харакири за Москва.“

 

Преписал:

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

Save


Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191337
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575