Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
31.05.2017 05:42 - МНОГО, МНОГО ДОБРИ НОВОИНИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 773 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 31.05.2017 15:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                            ПОРЕДЕН БЪЛГАРСКИ УСПЕХ



image

 

България отбелязва нов рекорд при износа през 2016 г. Той е на стойност 30 млрд. евро. Външната търговия се очертава като важен фактор за растежа на българската икономика и за тази година се очаква тенденцията да се задържи.

 

През 2016 г. отново реализираме рекорд - този път 30 млрд. евро достигат сделките по износа, като това е 5,7% ръст спрямо предходната година, или над 1 млрд. евро. Износът продължава да увеличава дела си към партньорите, които са установени трайно, което от своя страна води до това Германия да ни бъде най-големият търговски партньор по износ с близо 14%, следвана от Италия, Румъния, Турция...

 

Най-големият търговски партньор на България остават другите държави от ЕС, като 67,7% от износа на страната е насочен към тях.

 

Видно е, че санкциите, наложени от ЕС на  Русия, не се отразяват негативно на българската икономика. Напротив, те стимулират нашите производители да произвеждат все по- качествени стоки и да ги реализират успешно на богатия и претенциозен европейски пазар.

 

Всичко това означава, че бившият военен, който по ирония на съдбата стана президент на България, дрънка глупости. Абдал е и бившият милиционер, който по ирония на съдбата стана премиер на България. Той мълчи като ритан задник, а би трябвало непрекъснато да изтъква тези успехи на България.

 

Даааа, тази работа не е като оная работа, а простотията не ходи по говедата, тя ходи по хората. И най- вече по бившите шапкари...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

SaveSaveSave


Тагове:   успех,   пари,   богатсво,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198947
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575