Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.02.2017 06:18 - НА ЗЛА КРУША- ЗЪЛ ПРЪТ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 756 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.02.2017 06:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                НИНОВА НЯМА ПОЛЕЗЕН ХОД



image

 

Зачестиха анализите и прогнозите на политилозите и това е разбираемо. Прави впечатление обаче, че повечето анализатори вещаят апокалиптични неща. В публичното пространство циркулират вече страховити сценарии за това, което ще се случи след изборите, ако БСП ги спечели.

Сценарий № 1:


Поради липса на задължителните машини за гласуване, огромни човешки маси, щедро финансирани от ГЕРБ, ще започват да демонстрират с искането незаконните избори да бъдат касирани. Успоредно с това ГЕРБ ще оспорва по съдебен път изборните резултати.

 Сценарий № 2:

Учиндолският пошляк и чалгарите, щедро финансирани от ГЕРБ, ще свикат протестни митинги и демонстрации и ще настояват новоизбраното народно събрание да се саморазпусне, защото не е ситуирано според „волята на народа“.

Сценарий № 3:


Масло в огъня ще налеят и соросоидите, водени от кака Цонка, Кришнаря и Младия задник. Те ще са също така щедро финансирани, знае се от кого...

Особено озлобена ще е кака Цонка, която е мераклия за депутатски кюфтета, но по всичко личи, че няма да влезе в Парламента. Протестерите ще се присъединят към хилядите последователи на Пошляка и нещата ще станат от страшни по- страшни.


image

Страната ни ще бъде залята от безредици, палежи, побоища и грабежи. Румънските вълнения ще са едно нищо пред погрома, който готвят тези нашенски хубостници.

 

Има и още нещо... Така като червената армия е окуражавала българските комунисти на 9. IX., така днес американската армия, която вече се настани в България, ще окуражава и насърчава нашите протестери.

 

От всичко това става ясно, болезнено ясно, че Нинова наистина няма полезен ход. По всичко личи, че тя ще си плюе на петите и ще отпраши към Социнтерна. И ще остави глуповатите си другарчета в калта. Та да ручат те жабетата...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

SaveSaveSaveSaveSaveSave



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190859
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575