Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.01.2017 19:08 - ЕКСКЛУЗИВНО
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 612 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 16.11.2018 11:36


                                                                       ГОРЕЩИ НОВИНИ



image

 

От отлично информиран източник, пожелал анонимност, узнах, че генерал Радев вече е  съставил служебното правителство. Добрата новина е тази: генералът е поверил министерски постове на най- изтъкнатите български общественици.

 

Министър- председател ще бъде проф. Огнян Герджиков (Пинокио), а вицепремиер ще е най- опитният български политик Йоло Денев! Този наш виден държавник е любимец на нацията и е толкова популярен, че не се нуждае от представяне. Той щял да вкара цялото правителство в правия път.

 
По нареждане от Москва министерството на правосъдието ще бъде поверено на Николай Колев- Босия, който яростно отстоява руските интереси в България. Наред с текущата си работа той ще трябва да създаде и една постоянно действаща кръгла маса.

 

По нареждане от Вашингтон пък министерството на културата ще оглави Манол Глишев, прочул се с творческия си псевдоним „млад задник“. Години наред американците инвестират маса пари за неговото изхранване и е време той да си влезе в ролята. За заместник на младия задник е номинирана Гери Никол.

 

Решено е здравното министерство да бъде поверено на световно известната лечителка Йоана Рубин (лудото Данче), която ще поддържа контакти и с браншовите организации. Нейн заместник ще бъде прочутият диетолог Митьо Пищова.


За министър на младежта и спорта е номиниран Владо Кузов.

 

Останалите членове на служебния кабинет тепърва ще минават на кастинг...

 

 АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

SaveSaveSave


Тагове:   Майтапи,   кодоши,   уюн,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199544
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575