Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.12.2016 05:31 - КОГА РУСИЯ ЩЕ НАСТИГНЕ САЩ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 840 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 14.06.2018 06:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                    ГОРЧИВАТА ИСТИНА



image

 

Не изпитвам никакви чувства към Русия, тя ми е толкова безразлична, колкото САЩ,  Мароко, Венецуела, Хондурас...

У нас има обаче финансирани от Кремъл тролове, които неспирно тръбят, че Русия е проспериращ носител на православни ценности и неописуема благодат, докато САЩ са проводници на упадъчен капитализъм и гнили буржоазни порядки.


Нашенските отрепки, продали задниците си на Русия, получават от тъповатите мужици ред опорни точки. Според тези опорни точки, които са всъщност  правоприемник на идиотската комунистическа пропаганда, в Америка се избиват като зверове, докато в Русия престъпления няма! 

Да видим каква е истината...

Индекси от статистиката за убийства (на 100 хиляди души):

Русия - 9.2 (нарежда се до Габон, Киргистан, Гвинея)

САЩ - 4.7 (нарежда се до Латвия, Микронезия, Грузия)

(България е на доста ниско ниво с 1.9, ама русофилистиците не спират да ни внушават, че в света има мафия, а в България мафията си има държава.)

Или иначе казано - в Русия се извършват два пъти повече убийства отколкото в САЩ. Просто по медиите в България не се съобщава, докато новините от САЩ се преекспонират.


image
                                                 
                                                             Животът в Русия и... 


Друга опорна точка е, че при гнилия капитализъм хората страдат и се самоубиват.

Да видим каква е истината и за това...

Статистиката за самоубийства (на 100 хиляди души):

Русия - 18.2

САЩ - 12.6

Иначе казано - в Русия самоубийствата са с близо 30 процента повече отколкото в САЩ.


           image

                                                           ...животът в САЩ



И нека за финал да погледнем може би най-показателната статистика за жизнения стандарт - средната продължителност на живота в една държава.


В Русия средната продължителност на живота е 70.5 години. За мъжете е обаче е едва 62 години, което не звучи никак приятно. Високото ниво на алкохолизма сред руснаците си казва своята тежка дума. При жените годините са малко по-нормални - 76.3. Отдавам това на по-малкото количество изпита водка.


В САЩ средната продължителност на живота е 79.8 години. За мъжете е 77.4 години, докато за жените е 82.2 години. Иначе казано - в САЩ живеят 9 години повече отколкото в Русия, която по продължителност на живота се нарежда до най- изпадналите страни като Сенегал, Габон и Судан. 


САЩ са по-назад само от рекордьора Япония, където средната продължителност на живота е 86.2 години. Блазе им на японците! Впрочем, тук му е мястото да отбележа, че японците са народът, който пуши най- много в света, но това никак, ама никак не се отразява на тяхната завидна продължителност на живота!


Строго погледнато, гигантска Русия не може да се мери дори и с нашата малка България. За справка: минималната работна заплата в Русия е 117 долара, докато в България тя е вече двойно по- висока- 253 долара! При това цените в Русия са два пъти по- високи от нашите. Казано другояче, средностатистическият българин живее поне два пъти по- добре от средностатистическия руснак.

 

Следващият път, когато някой русофилистик, руско мекере или платен от Кремъл трол ви говори глупости за убийства, самоубийства и тежкия живот при гнилия капитализъм – шибнете го по мордата с горната статистика!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191437
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575