Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.12.2016 08:33 - АМЕРИКАНЦИТЕ ИДВАТ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 459 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.12.2016 08:35


                                               ИСТИНСКА ГОРА ОТ СТОМАНА




                                       image

 

Пентагонът планира да разположи цяла бронетанкова бригада в Източна Европа през февруари 2017 г. като част от ротацията на разположените в Европа американски войски. По този начин САЩ иска да успокои съюзниците си, притеснени от заплахите на една все по-агресивна Русия.

Бригадата ще изпрати в Европа пълен набор от техника, добавят американските представители. Предишните планове предвиждаха ротацията на войските, но те трябваше да използват тренировъчната техника, която вече се намира в Европа.

Според новото предложение предишната техника ще бъде изпратена за обновяване, а силите на САЩ ще донесат със себе си по-нова и модерна техника при разполагането си. В бронетанковата бригада има 9000 войници, десетки тежки машини, танкове и друга техника. Армията на САЩ ще изпрати и допълнителна комуникационна техника за свръзка между щабовете и бригадите.



                                             image
                       

Това изявление има за цел да успокои притесненията в Европа, където съюзниците на САЩ бяха чули слухове за изтегляне на вече доставената техника и се опасяваха, че то може да означава отслабване на американската подкрепа, отбелязват американските представители.

Промените ще изпратят и послание към Москва, че всякаква агресия срещу съюзници ще бъде пресечена. Освен това ще бъдат разкрити повече подробности за увеличаване на военния бюджет, с които се учетворява военната помощ за Европа и се призовава за постоянно ротационно присъствие.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 

SaveSave


Тагове:   шамар,   ритник,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3203089
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575