Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.12.2016 05:28 - ПОЛИТИКА НА ДЕБЕЛАТА ТОЯГА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 575 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.05.2018 06:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                        

                                                               БОЙ ПО МОРДАТА С ЧЕРПАКА



image

 

 

ФБР може да получава достъп до компютри и телефони по цял свят благодарение на поправка във федералния наказателен кодекс, одобрена от Върховния съд на САЩ, съобщиха информационните агенции.

Това ще позволи на служителите на ведомството да взимат от всеки американски съд разрешение за достъп до устройства не само на територията на САЩ, но и в чужбина. Досега агентите на ФБР получаваха разрешение да проникнат в даден компютър или телефон на заподозрени в престъпления лица само от съд, на чиято територия се намира разследваният собственик на съответното устройство.

Законодателната поправка има подкрепата на Министерството на правосъдието на САЩ. От там твърдят, че правителството вече има подобни правомощия и одобрената поправка просто променя процедурата за издаването на съдебна заповед за следене на електронните устройва на заподозрени лица.

 

От ведомството от доста време настояват за промени с мотива, че това ще реши важни проблеми при киберразследванията. Например в момента, когато заподозрян използва технически средства, за да скрие местонахождението на компютрите си, правораздавателните органи не могат да решат кой съд трябва да издаде заповед. Новата разпоредба решава този проблем.

 

Да му мислят сега руските мекерета и тролове в България! Досега поплювковците от ДАНС не смееха да ги пипнат, защото си се страхуваха от „великата“ Русия. Бояха се да не наранят чувствата на „братския руски народ“.



image

 

Отсега нататък обаче нашите рубладжии ще си имат работа и с ФБР, и с ЦРУ. За тяхно сведение ще съобщя, че друг един американски закон дава право на ЦРУ да арествува във всяка точка на света всеки, който упражнява някаква антиамериканска дейност.

 

Новата републиканска адмиснистрация явно туря край на досегашния либерализъм. Либерализъм, подиграван често от руснаците и техните измекяри по света. По всичко личи, че американците ще поставят най- сетне руснаците на мястото им, като прилагат  безпощадно политиката на дебелата тояга. Казано другояче, вече нема лабаво!

 

Дупе да им е яко на нашите русофилистици! Жална им майка!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 

SaveSaveSave


Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3204903
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575