Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2016 20:38 - ПатРиОСТAЩИНАта - характерен белег на мутРуските и муТурските кандидат - президенти...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 4122 Коментари: 9 Гласове:
7

Последна промяна: 22.10.2016 21:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разликата между патриотизъм и патрЕотизъм е като между кисело и вкиснало мляко.

Простолюбивият български избирател се вълнува от прости неща - кефи се на простия си ум, муси се на простакът си кмет, репчи се на простия си депутат, дърви се на простия си министър, възхищава се на простия си премиер, дупи се на простия полицай, слага се на простия съдия, хваща се на простия журналист, трогва се от простия артист...

Най се кефи, простия българин, ако тоя -  най-отгоре -  Президента - е най-прост,  Да е по-прост от комшията, но най-паче, да е по-прост и от него.

Често, мутруската ни политическа редосеялка, уцелваше тая им мила нагласа на простите българи и им насаждаше простак за президент. Да ги изкефи..

Но чак толкова прост президент, който да накара простия българин да изпростее  окончателно, като мутруските кандидат президенти за идващите избори, така и не можа да му осигури до сега.

Липсваше една идея простотия, както на кандидатите, така и на създателите им.

Не, че създателите на кандидат-президенти, не намираха достатъчно големи простаци за да ги набутват на изпростяващите българи да си избират според простащината им..

Не че, сред президентите, избрани "свободно" от простеещите българи, нямаше простаци достойни за поста. Те пИчелеха президентския и вицепрезидентски пост с простотии достойни за просташко възхищение.

Подминавам това, че някои, избрани, уж като достатъчно прости за президенти /един едничък/, се оказаха неочаквано свободни, интелигентни, възпитани и симпатични /на културните българи и чужденци/, за всеобщо разочарование на простолюБието.

Липсваше, както отбелязах, една идейка, една щипка простащина, с която опростаченото българско електоратство да се изпрОсти до край от просташка наслада.

Тази съществена липса вгорчаваше вечерната салатка и ракийка на Българето. Те, Българето /и особено тия за които майната им е Русия, а България - на Калфин мащехата/ интуитивно усещаха липсата на нещичко, нещо, като мерудията на бобъ, като чесънът на лещата. като копър на прост балкански таратор... - патриотизма!!!! Нямаше го патриотизмаааа...!

Сега обаче тая вълшебна подправка, на простата изборна манджа, ни беше внесена от Русия, през Турция.

Евалла на руснаците. Как  го измислиха, бе!?. Как се сетиха, бе!/. Как усещат те, простичките мисли на простите българи, бе!?. Братушките са си братушки...Аркадашлари, бе!?  Машшалла...!

И турците. И те усетиха тънката, простичка, елементарна чувствителност на изпростачилите се българи към чесъна, кромида, мерудията, чубрицата, джоджена, бобъ, лещата и прочие прости неща в политиката....Друзья бе! Товаришчи..!

И вместе/заедно - от руски/, бирликтъ/заедно - от турски/, ушанките и доганките внесоха, специално за любимите им простоватички, простички, тъпички..и т.н. глуповати сладури българи, подправката - изискването към простака кандидат президент - патрЕотизъм...! Зарежи банализмите "Обединител", " Съединител", "Освободител", " Култиватор", "Стабилизатор".... --- " ПатрЕот" и задължително муТРуски.

Бе, как се сетиха тия ушанки и тия доганки, баш за патрЕотизма на българето бе!!!???....наши хора са си. Знаят и окапалите зъбки на простакът българин. Поръси му с патриотизъм салатката и му гледай сеира...и сега всички му смотрим сеира.

Опростченките българЕ се нахвърлиха на патрЕотизма като кучета на салам.

Ако бяха кучета, щеше да помиришат, да се почудят, и щяха да препикат салама и да подминат, защото разликата от патриОтизъм до патрЕотизъм е като между кисело мляко и Вкиснало мляко.

Но простите българЕ не са дори прости кучета.  Те просто са си прости. Умират да ги прекарат с патрЕотизъм вместо с родолюбие. И ако речеш да им речеш нещо за прекарването, те ти псуват и Родината майка България и майка ти Райна. Ей така - от простотия.

Налапаха българЕто патрЕотизма на "Иван" Владимирович Каракачанов, Владимир Владимирович Сидеров, Владимир Владимирович Симеонов, Владимир Владимирович Радев, Владимир Владимирович Калфин и на Владимир Владимирович Орешарски/Доганов, Владимир Владимирович  Марешки, Владимир Владимирович Ганчев,...и т.н. други подправени с чесън, мерудия, чубрица, кромид лук, праз и т.н. соени колбаси и ги лапат като за последно, като най-прости простаци. Даже, в простотията си, налапаха и салама на Митю Владимирович Пищова...че и на шоумена наденицата..

Ама то, патрЕостаЩината ходи по хората, а не по говедата. То не се знае кой са хора кои патрЕоти де...

Най - после и на българЕто ще им се угоди - ще им го наврът по най-просташки начин, някой простиот/простиютка за Президент/ Вицепрезидент/ка.

Който и да е. Която и да е. Все ще е достатъчно прост/а. И ще е патрЕот/ка...

Защото простият български избирател не избира според ума, културата и патриотизма на кандидатите за президентския пост, а според миризмата на муТруските подправки, с които са наръсени от мутруските и мутурските майстор готвачи.

Ама, че бобъ му намирисва на махорка, вкиснали валенки или неоплакнат гъз, простия българин не усеща.Лайно да, ще го яде. Само да е муТРуско.

Прости хора. Какво да ги правиш. Простолюбци.

Добре, че грамотните български граждани все още могат да правят разлика между кисело и вкиснало мляко.






Гласувай:
13


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Чудесно.
15.10.2016 22:14
Един виден анти-ком и ру-фоб, демонстрира презрение към народа си! Благодаря за доказателството. Слава Богу, не сте много и има надежда да се върнете при Родината.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Простотията се култивира съзнателно у хората,
15.10.2016 22:17
ето един случай да се прибират плодовете й - президентските избори. Всичките тия с имената почернените букви са разработени от оперативните работници на Центъра да провеждат у нас линията на Жириновски. Една проститутка има във Франция като тях, Мари Льопен. Нищо не е случайно. Един пример:
В листата на кандидатпрезидентите се турга един недоправен, какъвто сега е Пищова, който няма никакви шансове, но пък има задача. Тези, които считат всичките кандидати за идиоти ще пуснат протестен вот за най-големия идиот. Целта на занятието е отклоняване на гласове. С тази цел на времето бе турган в лисатата българския Бай Ганю, Жорж Ганчев.
Както Путин държи нещата в Сирия, със зъби и нокти, със същото упорство той държи и на нашите президентски избори. И има своите шансове - само в парламента той има пет партии, които работят за него - за дискредетирането ни пред ЕС, за да ни изгонят от него. И до преминем в ОНД като колония на Путин.
цитирай
3. blackpredator - басмачитенабългария у стрес
15.10.2016 22:31
Путин на тачанката на Цецка Картечарката
цитирай
4. demograph - Ето те и тебе простиота. Аз пиша за простаците, които лапат мутруски салами без месо
16.10.2016 00:54
krumbelosvet написа:
Един виден анти-ком и ру-фоб, демонстрира презрение към народа си! Благодаря за доказателството. Слава Богу, не сте много и има надежда да се върнете при Родината.

Не пиша за българите, които рзличват кисело от вкиснало. И ти не различаваш патриОтизъм от патрЕотизъм. Значи или си мутруска кли си мутурска, или си патрЕостак. Крумеее с прибързсни троления няма да си заработиш рублите.
цитирай
5. mihala - "пичелеха"- това се ...
16.10.2016 12:46
"пичелеха"- това се казва реклама, а аз се чудех защо е този наплив за президент.Та нали бардака е бардак, когато има "пиче...леха".
цитирай
6. demograph - Така се пИчелят и избори и лотарийни балъци, приятелю
16.10.2016 13:20
mihala написа:
"пичелеха"- това се казва реклама, а аз се чудех защо е този наплив за президент.Та нали бардака е бардак, когато има "пиче...леха".

цитирай
7. vencivaleri1951 - Иванчо към Марийка....
16.10.2016 13:39
-Притеснен съм Марче . Пуснеш ли канал едно Борисов и Цачева,бтв Цачева и Борисов и така е по Нова,Европа....
- Какво ти пука, та ти гледаш само порно?
,-Ето за това съм притеснен ,страх ме е че са и там
цитирай
8. ganini - Къвто народа...
16.10.2016 18:19
Такива и наглите кандидати...
цитирай
9. demograph - Все пак народа не само простаците
16.10.2016 20:44
Поздрав
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961301
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол