Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
22.04.2016 13:26 - ЦЕРЕУШНИЦИТЕ ПРЕЦАКАХА КАГЕБЕШНИЦИТЕ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 361 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 23.04.2016 15:19


 

                                                  ЦРУ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ



image

 

 

Ирина Бокова, която е кандидат за поста на генерален секретар на ООН, заяви, че последните твърдения за корупция в ръководената от нея ЮНЕСКО целят да провалят нейната кандидатура, предаде Франс прес.

В интервю за френската информационна агенция Бокова каза, че тези твърдения са напълно неверни. Според информации тя била назначила на важен пост в ЮНЕСКО недостатъчно квалифициран бразилски гражданин, за да осигури бразилската подкрепа за кандидатурата си.

В отговор на тези твърдения Бокова каза, че през 7-те години, през които е начело на ЮНЕСКО, са били извършени 42 разследвания за потенциален конфликт на интереси и те са довели до отстраняването на 17 души. 63-годишната българка отхвърли твърденията, че е кандидатът на Москва за наследник на Бан Ки-мун начело на ООН.

В момента има девет кандидати за поста на генерален секретар на ООН, от които седем са от Източна Европа, единственият регион, който все още не е имал свои представител на най-висшия пост на ООН в 70-годишната си история.

Ще го кажа по друг начин. От източник, пожелал анонимност, изтече информация, че Бокова имала сестра, която е проститутка. Боковица се оказа достатъчно глупава и се зае да опровергава тази информация. В тази връзка ще цитиръм чудесния афоризъм на Ницше: "Оправдава се само виновният". Казано накратко, капанът щракна и нашата стрина Гана се озова с двата крака в него...

За пореден път се сбъднаха пророческите слова на Светото писание: "Бащите ядоха кисело грозде, а на децата зъбите скоминясаха."

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 



Тагове:   таратанци,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191451
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575