Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.05.2015 06:33 - НЕГОДНИЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 801 Коментари: 0 Гласове:
-18

Последна промяна: 17.05.2015 14:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                        АРИИ НА КЛЕВЕТАТА


image

 

След като започна да бележи осезателни успехи на политическото поприще, Бойко Борисов бе за първи път оклеветен от Татаяна Дончева. Тя беше тази, която от трибуната на Нардното събрание заяви, че Бойко Борисов е мутра, че е част от престъпната групировка СИК. Тази гадост привържениците на лявата идея продължават да разпространяват неуморно и до днес.

 

Какви бяха аргументи и доказателствата на Дончева обаче?... Тя ни обяни, че на млади години Бойко Борисов се е познавал с Румен Николов- Пашата. Та с него били правили уж някакви далавери. И толкоз. Както вече отбелязах, тази тъпня се повтаря от червените бабички непрескъснато.

 

Наскоро чух още една такава ария. „Композирана“ явно от привърженици на ГЕРБ. Те пък твърдят, че Татяна Дончева била адвокат на групировката СИК.


Толкова примитивно, жалко и гадно е всичко това, че на човек направо му се повдига. Има политици, които направо отровиха и замърсиха духовната околна среда. Времето обаче лека- полека ги изхвърля на бунището. Там, където им е мястото...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3200141
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575