Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2015 17:16 - Хуманизъм и принципи
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 7477 Коментари: 15 Гласове:
24

Последна промяна: 28.02.2015 17:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


     Какво да и харесвам на Русия - държава казарма. Един командва, всички слушат и човешкият живот няма никаква стойност. Имаш ли опонент, вместо да спорите му изпращаш биячите, за да му "коригират" възприятията и представите. Ако не разбере - повтаряш процедурата. Ако въпреки двете лекции, хитреца продължава да се прави, че не разбира, заповядваш да го убият с четири куршума, храбро в гърба. След което си лягаш спокойно, с чувство за предотвратена опасност над Отечеството. Защото, в грандоманските ти представи, ти и Държавата сте едно цяло (или по-скоро, ти си Държавата). Малко по-късно, разпореждаш на различни писачи без грам съвест, да очернят и дискредитират убития, наричайки го агент на ЦРУ, курвар, човек съсипал "могъщата" руска икономика и въобще отрепка, без никакво право да мърси света на Путин с присъствието си.

    Всичко това са номера, още от времето на ЧеКа и Джерджински, доразвити от НКВД и Лаврентий Берия. Ще рече човек, че много са стари и хората няма да се хванат.  Ще се хванат и още как - нима смеят да не вярват на слънцето?

   Хванаха се на баснята, че Политковская беше убита от чеченци, ще се хванат и сега на баснята за Немцов - руското съзнание  обича да бъде мачкано и да вярва на големи началници.

   Ето мнение, от форума на Дневник, с което съм съгласен напълно:


   "Това само показва в каква паника е Путин. Сега ще изкарат обясненията че видите ли убит е от престъпници или лумпени а може би е бил замесен в нещо престъпно а ... никой не знае. И разбира се както е исторически коректно за Русия - Путин ще изкаже съболезнования на семейството че може и на погребението да отиде. Не знам дали има някой човек с IQ над 45 който да си мисли че такова нещо може да стане без знанието и личната заповед на Путин?
Русия е адски гадна държава. Бил съм 2 пъти в СССР и един път в Русия по бизнес. Радвам се че вече никога няма да стъпя там. И също, моля не ми пускайте сега сълзливата мантра за руския народ изстрадал - погледнете каква ще бъде реакцията на крепостниците там. Абсолютно си заслужават чистките, геницида и мизерията и алкохолизма"




Гласувай:
27



Следващ постинг
Предишен постинг

1. andrei - Слабо познаваш Русия.
28.02.2015 17:34
Приказки за наивници.
цитирай
2. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
28.02.2015 17:38

В Mосква убиха човек посред бял ден – Борис Немцов, един от главните противници на Путин. Последният явно доста се е уплашил, че губи почва под краката, затова е поръчал гнусното деяние.

Беше лесно да се досетим как ще опитат да замажат нещата. Правили са го и преди – измисляне на някакви грехове, връзки с мафията, обвинения към САЩ, на които пък най-малко им е изгодно да го извършат и т.н.

Най-гнусното е, че има хора, викащи “Браво” – Немцов отдавна бил за “тепане”. Tези ли искат “социална държава”, т.е. според техните разбирания такива като мен да хранят некадърниците, значи тях? Същите ли се оплакват от нещо? Пак ли те искат национализация - другата дума за грабеж на едро, понеже така било “добре за народа”, а всъщност знаем къде е отишло при предишната нациoнализация – в касата на кръвопийската БКП, където достъп са имали само най-тлъстите партийни функционери.

Знайте тогава: не ми пука дали има какво да ядат хора, които викат “Браво” на едно убийство.

цитирай
3. getmans1 - Значи Д-ре, там ...
28.02.2015 17:48
... в Русия дори когато се избиват бандюгите киларите са от ЦРУ, щото те са такъв народ който не умее да убива.
цитирай
4. balebalev - Слабо познаваш Русия.
28.02.2015 18:35
andrei написа:
Приказки за наивници.


Нека да помислим малко логично. Немцов е бил вицепремиер и познава механизмите, с които се действа в Кремъл. Немцов критикува открито Путин. Немцов е предложен от Елцин за негов "наследник", но службите налагат техния агент Путин. Немцов обявява публично, че има опасност Путин да го елиминира. Като яростен дисидент, Немцов е следен и подслушван денонощно от службите. Убийството е ден преди антипутиновата демонстрация, директно под камерите на Кремъл. Всичко е ясно! Обама го е убил и се е шмугнал някъде незабелязано.

Андрейчо, ти тръгна да ни ловиш на тици, брат! :)))
цитирай
5. podvodni - Ха-ха-ха-ха, Немцов - яростен о...
28.02.2015 19:03
Ха-ха-ха-ха, Немцов - яростен опонент на Путин и основна негова заплаха!?
Егати и вица!
На последните президентски избори, Немцов - великият конкурент на Путин, аха да влезе в Кремъл събирайки зашеметяващата подкрепа на ....... 0,5% от гласуващите.
Представяш ли си, цели 0,5% !!! За една бройка, значи, да бие Путин.
А на последното допитване на социолозите, Немцов, бележи неимоверен ръст в подкрепата си. Цели 0,1% от населението дава доверето си за него!!!
Предполагам, че от САЩ късно разбраха, че Немцов е кофти инвестиция и няма смисъл да надуват едн балон!
цитирай
6. tutankhamon661 - podvodni
28.02.2015 19:19

А Путин има 83% подкрепа, нали? Сигурен съм, че го вярваш.
Що ли пък това го слушам само от медии и в Интернет, а иначе не познавам нито един руснак, който да харесва Путин?

Повече от него е имал само Тодор Живков – 99,9%. Най-обичаният, най-най ..... Oбещаваше тази годинa да правим полупроводници, а следващата – цели проводници. Обещаваше също да направи деца за детските градини - за всяко от тях по един кУмпютУр.

Как да не му гласува човек??? Tочно пък на него!

цитирай
7. dartanjan - Операция ала шарли ебдо под фалшив ...
28.02.2015 19:20
Операция ала шарли ебдо под фалшив флаг. Нищо ново нищо изненадващо. Всички номера вече са познати .
цитирай
8. blondinkas4uk09 - Доста смущаващ е и факта,
01.03.2015 11:07
че сме заобиколени от същества, които могат да кажат: "Един мерзавец по-малко", "Заслужаваше си го", "Точно така му се пада" и т.н. и т.н. Не мисля, че нормален човек може да се радва на смъртта на някого. Страшно е, когато разни кръвожадни психопати се възприемат като "добрите" и смятат, че ако светът се случва по техните правила ще стане също "по-добър"... Диващина!!!
цитирай
9. vencivaleri1951 - Аз пък не знам какво IQ трябва да има човек
01.03.2015 11:22
изказвайки се наизуст при такъв трагичен случай. Траурния ритуал още не е извършен, близките още в шок, а хора които за пръв път произнасят или пишат името на убития вече са наясно кой е убиеца. Разбира се , че това е Путин. Най - красноречивото доказателство се състоело в това, че понеже нямал никакъв видим интерес от подобна екзекуция, то точно за това бил заповядал подобно действие-логика на чове с ай кю на нобелист. Точно по тази причина и убийството е извършено показно-близо до Кремъл, от бяла лимузина, когато жертвата е в компанията на специфичен тип дама. Тоест след " тихия и вежлив" анекс на Крим и Севастопол, на Путин му трябва шумно убийство, щото за него в последно време "малко" се говори в медиите. А може би това резко действие е предизвикано от "безбройните здлавословни страдания " разисквани пак на "висок" глас във форумите. Та помислете само-не е ли това убийство действие на Аутист? Човек с нормална менталност би ли извършил подобно показно убийство при положение, че има на разположение репресивен апарат който може безпроблемно да извърши подобно действие инсцинирайки естествена смърт-катастрофа,болест, случайна травма. Не Путин не иска това, той иска шум, свидетели инай-вече бела лимузина...

Искам да поговорим и за единоначалника Путин. Путин е ръководител на президентска държава. Такива са САЩ Франция и много други. Настоящият президент на Руската федерация наследи конституция от предшественика си Конституция със силно изразени властови възможности. Властовите Конституционни промени които извърши Путин до днес са били винаги в посока делигиране на власт към други институции. Тогава "всезнаещите" говореха , че президентът прави всичко това понеже Русия щяла да става парламентарна република. Той и за това създал Единна Русия. Всичко това се забрави и сега Путин е узурпатор понеже се явява на избори и ги печели от раз. Виж съвсем друго би било ако беше станал президент по решение на съдия назначен от татко му Това щеше да е демократично и законно
цитирай
10. vencivaleri1951 - Продължение!
01.03.2015 11:54

Да, Путин е силен президент. Силен, но не зарад властовите възможности дадени му от конституцията. Споменатите по горе френски и американски президенти са конституционно обезпечени с повече властови ресурс отолкото руския президен. Те назначават съдии, френският назначава префекти/губернатори/. Те могат да изпратят войници зад граница и без санкцията на парламента. Настоящият американски президент даде възможност да се задържат и арестуват за неограничен период от време хора по ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ. Видя се и каква е практиката по време на тези арести. Практика взаимствана от Великата инквизиция-в тази страна всичко ВЕЛИКО!?
А сега вижте някои от "възможностите " на Путин.
По времето на Елцин буха договорени назначенията на значителен процент от държавните служители със западните държави./ Нещо подобно се направи и в украйна сега / Ядрото на тези кадри бе предимно от списъчния състав на различни неправителствени организации-наречени за по кратко у нас соросоиди:) .
Сериозна част от тези хора са и днес в държавния апарат и са защитени от закона. Например могат да бъдат съкратени не в по голям процент от останалите държавни служители. Пояснявам:
Ако в дадена дирекция имаме трима "соросоиди" и тридесет други , то един от първите може да бъде съкратен ако се съкратят минимум 10 от другите. И това е във всички административни структури във властта-включително и в репресивните.
Никакъв проблем нямаше Путин да закрие например " Отворено общество", но не можа да се отърве от хората на тази организация във власта. Опитите му в тази насока бяха "порязани от съда" Хайде сега си представете за момент протести пред Елисейския дворец или Белия дом и сред участниците държавни служители от различните министерства. Пред Кремъл това си е норма. Тоест всевластния Путин не може да се отърве от тези хора /и им плаща луди пари/заплати/ да протестират и дават интервюта срещу него/ понеже законово са защитени.
Тоест Путин в никакъв случай не е силов по закон президент. Силен е , че може!
цитирай
11. newsoftheworld - Днес Русия е една примитивна дър...
01.03.2015 15:12
Днес Русия е една примитивна държава с примитивен народ. Hякога може да не е била, но сега е точно такава.
цитирай
12. novitejivotni - Въпросник за русофилистици. Изкопано от мрежата.
02.03.2015 07:50
До всички гъзолизачи на Путин и новия СССР.
Хей, неандерталци!
Ще ви задам 9 въпроса, като за вас: със силно занижена трудност.
1.Каква кола карате: Москвич, Заска, Лада или VW, BMW, Toyota, Mazda?
2.Какво кафе си поръчвате за : виенско, капучино, еспресо или руско?
3.Какво носите: дънки, маратонки и яке от Европа или руски валенки и рубашка?
4.Къде ходите на почивка: в Гърция, Австрия или в Сев.Корея и Урал?
5.Къде бихте пратили да учат децата ви: в Лондон-Париж или в Москва-Екатериноград?
6.Какъв телевизор имате: плазмен-западен(японски) или руски?
7.Къде бихте внесли парите си: в западна банка или в Россинвестбанк?
8.Каква заплата бихте получавали: на инжинер в Германия или такъв в руски завод?
9.В каква валута са спестяванията ви – български левове, евра, долари или в рубли ?
Ако ми отговорите: карам Москвич, пия руско кафе, нося рубашка, ходя на почивка в Пхенян и Урал, децата ми учат във Воронеж, имам руски телевизор, внасям парите си в руска банка и бих работил в Русия като инжинер, а не в Германия, в банковата ми сметка има само рубли…ще ви призная за пълен кретен, НО ЧЕСТЕН!
Ако обаче: карате западна(японска) кола, пиете виенско кафе или капучино, носите яке(дори и турско), ходите до Гърция, а не до Уралск, събирате пари за да учат децата ви в Хамбург, телевизора ви е японски, бихте предпочели заплатата ви да е немска, а не мужишка, в бановата ви сметка има левове(евра, долари), а не рубли, значи си оставате същия пълен кретен, НО ЛЪЖЕЦ и ДЕМАГОГ.
цитирай
13. merlin68 - Скоро местния идиот, или още както ...
06.03.2015 15:03
Скоро местния идиот, или още както го знае квартала - Мунчо, ми се оплака, че пил някакво много скъпо кафе - ирландско. И веднага изрази учудването си - абе аз не съм и знаел, че в Ирландия гледат кафе.
Мда, не е знаел човека, а блоговия идиот отгоре с "теста", да не е ходил във Виена да бере кафе се чудя. И разбира се аз бих пратил детето си да учи навсякъде, само да не е в училището на въпросния блогов идиот. А дали идиота кара Москвич, или Мерцедес - какво значение има? То идиота може да предпочита да взима заплатата на Милер в Газпром, или на генерал от НАТО, но какво значение има, след като всъщност взима заплатата на продавач в европейския Кауфланд - България.
цитирай
14. merlin68 - Тука виждам, че имаме невероятен ...
06.03.2015 15:08
Тука виждам, че имаме невероятен следовател - Лари. Един нов Шерлок Холмс в блог бг. разкри най-дискутираното убийство и то дистанционно, и то само за два дни. България и в частност блог бг. има с какво да се гордеят за пореден път!
Лари защо не отидеш в Москва и не представиш разкритията си на руските си колеги, може би дори в знак на почит към професионализма ти, ще ти позволят лично да закопчееш Путин:)))
цитирай
15. zaw12929 - Русия е страна казарма- от амери...
01.09.2015 12:39
Русия е страна казарма- от американски тип- знаете, какво значи
Америка- САЩ са рай за малцина и затвор: страна с най много затворници на глава от населението, почти всеки ден показват, как някой изтрещял със стрелба убива случайни хора, отделно има гета с над 20 милиона неграмотни, безработни негри и те не са равноправни
България беше социална държава, за разлика от САЩ, където няма
-- годишен отпуск, а визможност да работиш на 2-3 работни места, да се храниш на крак
- няма болнични, няма майчинство и детски, няма безплатни образование и здравеопазване
В България трябва да се наказва със затвор за произнасянето на
"турско робство" и "комунизъм"- такива в България не е имало.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 405011
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930