Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.08.2013 05:01 - СМЕШЕН И ЖАЛЪК ТЮРЛЮ- ГЮВЕЧ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 1530 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 29.08.2013 05:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                                       ИМА ЛИ БАЛАМИ?...

 

Неотдавна милиони българи изпаднаха в истински екстаз като узнаха, че семейството на реформаторския блок се е увеличило с още две партии. Към него се присъединиха СДС и БЗНС, като меморандумът беше подписан публично по време на пресконференция в БТА.

След този гениален ход реформаторският блок се прицели в първото място на следващите предсрочни парламентарни избори. По всичко личи, че тези типове са не само тъпи, ами и ненормални.

„Реформаторите" увериха, че техният проект ще гарантира честно управление, след като спечелят изборите. Те изразиха надежда предсрочният вот да е колкото се може по-скоро. Отново честните и почтени хора ще се съберат в една общност срещу задкулисието и непрозрачната политика, заяви Христо Панчугов от „Синьо единство".

 Кой ли ще е този абдал, който ще  повярва, че Кунева, Зеленогорски и Капон са честни хора?...

До момента в реформаторския блок влизаха „Движение България на гражданите", „Демократи за силна България", „Синьо единство", „Зелените" и Народна партия „Свобода и достойнство". Той беше създаден на 7 юли, като партиите в него приеха 12 начала за обединение и обявиха за своя цел реформиране на държавата и управлението.

Лидерът на СДС Божидар Лукарски не скри радостта си, че техните общи идеи за политически мисли най-сетне са се материализирали и най-после ще се присъединят към тази идейна платформа, която отговаря на идеите на цялото общество, което не е съгласно с управлението на сегашната коалиция.

Общи идеи... Какво общо може да има между една уж дясна партия, левичарите на „Зелените” и червената кукувица Кунева? Тези келеши май ни имат за  идиоти.

Лидерът на ДСБ Радан Кънев подчерта, че целта да се събират толкова много партии не е в това следващият парламент да има ново мнозинство. „Пред нас стои предизвикателството за обща промяна, а не за бакалски сметки", обясни Кънев.

Май точно за бакалски сметки става дума тук! Най- вече за субсидии. Тия още не са разбрали, че баламите умряха от глад по времето на Виденов.

Стана ясно, че интерес за присъединяване към Блока има и от ЕНП на Мара Мисса Капон, БДФ, Радикалдемократическа партия, Обединени земеделци, БСДП, НДСВ.

Ще стане тя една... Тюрлю- гювеч, истински тюрлю- гювеч! Сбирщина от лапачи, политически трупове, далавераджии и прононсирани идиоти. Пък когато започнат да съставят листите преди изборите, направо ще се избият. Ще се изколят, ще си избодат очите. Не ни остава нищо друго освен да им гледаме сеира…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3203162
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575