Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.07.2013 04:39 - КАГЕБЕШНИЦИ И ЦЕРЕУШНИЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 1131 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 23.07.2013 07:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                        ОТРОВНА ИЗМЕТ

 

За куп нашенци вече със сигурност знаем, че са били доносници на ДС, а оттам и на КГБ. Наричат тази сган на шега „кагебешници”. Между червените „рицари на плаща и кинжала” откриваме и журналисти, които години наред са формирали общественото мнение у нас. Тези  отрепки така са отровили съзнанието на милиони българи, че щетите едва ли ще бъдат разчистени в обозримо време…



                                                image

 

Преди да продължа, искам да отворя скоба. Немският поет Фрайлихграт преди много, много години го е казал най- добре: “Der groesste Lump in einem Land das ist und bleibt der Denunziant.” Тоест, „Най- големият лумпен в една страна, това е и остава доносникът.”

 

В наши дни си имаме, разбира се, и цереушници. Тези сладури са на ясла в така наречените НПО, които са създадени и поддържани предимно от ЦРУ. Различните „центрове” за проучване на това и онова, са всъщност хранилки за социолози, политолози и икономисти, които имат една единствена цел: те трябва да ни внушават неуморно, че всичко хубаво на този свят идва от страната на свободата.



                                                image

 

Покойният проф. Славов се шегуваше често, като подмяташе, че днешна България е разграден двор, в който се прескачат кагебешници и цереушници.

От известно време това стана вече очевадно. Протести и контрапростести… Някой трябва да финансира това безумие. Ама разбира се- ето ти ги кагебешниците и цереушниците в противоборство, в директен двубой…

 

А бе, що ли не им таковам онаковата?... Да върви на майната си тази гмеж!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

www.SuperAstro.net/blog



Тагове:   политика,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191490
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575