Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2017 17:46 - КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Интерес към Възнесението
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 938 Коментари: 0 Гласове:
2



КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Въпроси и отговори, част 10: Интерес към Възнесението и полудяването в края на времената

Интервю на Дейвид Уилкок с Кори Гуд - 12 септември 2017 г.

Свободен превод от руски език със съкращения

Д.У.: Добре дошли на “Космическото Разкриване”! Днес на вашите въпроси отговаря Кори Гуд. Кори, добре дошъл в предаването!.

К.Г.: Благодаря.

Д.У.: Въпрос на зрител: В други предавания чух твърдение на Кори, че китайците “ще отговарят за нова валута през следващите сто години. Ако между 2017 и 2023 г. стане космическо събитие (предполагам, че това ще е Възнесението), защо ни вълнува какво ще стане след това? Нима при възнесението Майката Земя няма да се избави от негативните същества?”

К.Г.: Има разни групи с различни програми и планове. Те следват своите планове с такова настървение, сякаш се канят да спечелят. Ако енергийно събитие или енергийни събития, за които са ми казвали - в частност за това, че неголеми групи от извънземни се канят да се представят на хората - действително се случат, тогава не виждам осъществяването на техните програми да се окаже плодотворно.

Д.У.: Откъде се появява идеята, че китайците искат да управляват финансовата система през следващите 100 години?

К.Г.: От преговорите между Алианса и Кабала. Китайците казват, че западът е управлявал финансовата система 100 години, сега те искат да я управляват 100 години.

Д.У.: Т.е., по някакъв начин Вие приравнявате китайците с Алианса?

К.Г.: Да. Работата е там, че китайците представляват по-голямата част от Алианса. Те са единствените, които са предопределени да свалят тази финансова система и да застанат начело на новата финансова система.

Д.У.: Тогава хайде да изясним какъв е планът на китайците? Искат ли те да правят същото, каквото и Федералният Резерв? Искат ли да ни поробят?

К.Г.: Мисля, че, разбира се, докато изобщо ще съществува финансова система, тя ще стане друга разновидност на робска вавилонска система, система на магията на парите. В глобален смисъл, по-справедлива система. Тя ще се основава на Общия Вътрешен Продукт и на други неща, а не на това, колко блага е натрупала една страна и ги използва против другите страни.

Д.У.: Считат ли китайците, че на тях несправедливо са им лепнали етикета за “по-бедното ниво”? Изменението на положението явява ли се част от техния план за изравняване на игралното поле?

К.Г.: Именно по тази причина се сформира Алиансът. Това е борба със западния Кабал, който е завзел финансовата система и по-голямата част от инфраструктурата на планетата.

Д.У.: Не мислите ли, че китайците ще предпочитат да развиват икономиките на такива страни като Югоизточна Азия и Африка, на страни, които са поставени в неизгодно положение?

К.Г.: Не само това. Сега китайците осъществяват крупни инвестиции в такива места като Южна Америка и части от Африка. Те изкупуват земи и собственост, и правят това колкото може по-бързо.

Д.У.: Очевидно, китайците би трябвало да изучат вероятността за изригване на слънцето. А ако знаят за него, осъзнават ли неговото значение? Може би считат, че такова нещо просто няма да се случи?

К.Г.: Сега за предстоящото изригване на слънцето знаят всички. Но в зависимост от групата има различни идеи за това какво ще се случва по време и след изригването. Мнозина смятат, че слънчевото изригване просто ще доведе до отказ на системата за технологична комуникация. Други считат, че то ще разруши всичко, което работи на обединителни процесори. Трети предполагат, че ще се случи нещо като Възнесение или масови смъртни случаи. Няма единна гледна точка за това, което ще се случи, когато Слънцето започне да “киха”, както те наричат това.

Д.У.: Какви са най-последните мнения, които сте чувал, за това кога ще се случи всичко?

К.Г.: Не съм уверен, но, доколкото ми е известно, самото слънчево събитие се очаква в прозореца 2018-2023 г. Както виждате, прозорецът малко се разшири, но събитието все още се очаква. Всичко изглежда така, сякаш в този прозорец ще се случи нещо по-голямо, отколкото просто едно събитие, не просто слънчево събитие.

Д.У.: От Закона за Единството” знаем, че предстоящото събитие се изобразява много позитивно и съществата, които са в контакт с нас, също го представят като позитивно, нали?

К.Г.: Да.

Д.У.: Т.е., ще се случи нещо като Възнесение?

К.Г.: Не задължително Възнесение, каквото се описва в различните религиозни системи, а Възнесение, каквото е станало с народа Мика - ренесанс на съзнанието. Такъв вид Възнесение е по-близо до съзнанието, отколкото до физиката. Казвали са ми, че това ще се случи за миг.

Д.У.: Това е много добре. Следващ въпрос:

Бих искал да чуя повече за природата на времето и за времевите линии. Особено ме впечатли изказването на Кори, че технологията на ИИ (Изкуствения интелект) за предсказване на бъдещето вече не е надеждна, може би защото все повече добри хора се фокусират върху по-позитивно бъдеще за всички нас. Вероятно заради многочисленото вмешателство във времевите линии или защото природата на времето се изменя с новите енергийни преходи. Във всички случаи това е добър знак и признак за това, че всички ние се движим на по-благоприятна времева линия. Какво мислите за това?

К.Г.: Безусловно, има признаци, че се насочваме към по-позитивна времева линия, но изглежда тя може да е още по-добра. Предстои да се  свърши още много работа. При това повечето работа е вътре в себе си, а също разпространяване на информация за енергийните изменения, така че да се опитаме да разбудим колкото може повече хора.

Д.У.: Променя ли се времето затова, че все повече хора се фокусират върху позитивна времева линия?

К.Г.: Разбира се. По-позитивното сътворческо съзнание на хората и опитите целенасочено да се сътворява позитивно бъдеще оказват непосредствено влияние върху всичко, което се случва в нашата реалност. Ето защо в стремежа към позитивен резултат за нашата реалност, все повече хора трябва да се фокусират върху лични и групови медитации.

Д.У.: Какво мислите за хората, които са потънали в депресия? Може ли депресията да е свързана със слънчевото събитие и с измененията, които изглежда се опитват да смекчат Сферите?

К.Г.: Да. Съвсем неотдавна Тир-Еър каза, че може да се очаква значителен ръст на поведенчески прояви от типа “полудяване в края на времената”. Всички наши различни личностни деформации излизат на показ. В живота ни възникват проблеми, с които сме се отказвали “да се занимаваме”, а сега просто сме принудени да правим това.

Освен това поради усилването на енергийните вълни хората повече се привличат към полярността, към която са склонни. Негативните хора стават още по-негативни и се привличат един към друг. Позитивните хора правят същото. Разбира се, трябва да се отчитат и хората, които страдат от ментални разстройства. Точно сега те имат много проблеми и ситуацията само ще се задълбочава.

Д.У.: Следващ въпрос:

Все още не разбирам добре програмата “20 и обратно”. Ако Вие сте бил в космоса 20 години, а след това сте се върнал с 20 години назад, значи през тези 20 години вие сте бил на Земята и в космоса едновременно?”

К.Г.: Да, но това са различни времеви линии. На едната времева линия вие не сте на Земята, и вас ви смятат за изчезнал без вест. На другата времева линия вие сте на Земята. Т.е. самите времеви линии не съвпадат задължително по време. Те представляват почти различни реалности, слоести реалности. Сега хората лесно разбират пространството и космоса. Но не съвсем разбират времето и как то се съчетава с пространството. За много хора е трудно да разберат концепцията, че напредналите извънземни са повече пътешественици във времето, отколкото пътешественици в пространството. И всичко това благодарение на технологиите, които имат. Те могат да пътешестват в нашето минало, в нашето настояще и в нашето бъдеще. И при нашето развитие от нулева точка на отчитане, постоянно става сливане и разделяне на времевите линии, миг след миг. Всичките тези изменения стават зад нас и пред нас.

Д.У.: Следващият въпрос се състои сякаш от две части. Затова ще го прочета на части.

Защо ТКП (Тайните космически програми) и високо развитите извънземни раси използват хора-роби? Нима ИИ (изкуственият интелект) и роботите не стават достатъчно сложни, за да извършват робския труд?

К.Г.: ИИ определено е достатъчно сложен, при това е сложен до такава степен, че става враг за повечето същества, дружествени и враждебни. Те твърдят, че с определена цел се използва определен обем ИИ, но не повече. Те старателно го следят във всеки отделен случай. Ако вие създадете ИИ и него го забележи сигнал на ИИ, който се намира в космоса, тогава ИИ в космоса започва да използва вашия ИИ. Затова повечето извънземни същества се стараят да стоят по-далече от робототехниката от типа на ИИ.

Те правят андроиди от типа на Сивите – вид био-андроидни машини, които могат да се програмират. Но за извършване на по-сложни задания и инженерия (ето защо те обичат хората), те предпочитат хора, израснали на Земята и които имат опит на Земята в определени отрасли на промишлеността. Клонингите също не работят толкова добре. Те прекрасно се поддават на програмиране, но нямат интуиция и други качества, свойствени на хората, израснали на Земята.

Д.У.: Смятате, че именно затова ТКП проявява голям интерес към вербуване на хора, израснали на Земята, а после ги взимат в тайния свят?

К.Г.: Да. По-голямата част от вербуваните хора служат в армията. Използва се само неголям процент граждански “активи”. По-голямата част от гражданските лица не се въвличат в програмата “20 и назад”. Много учени и инженери работят 10 месеца, 4 години, 8 години, а после се връщат назад. А военните служат 20 години.

Д.У.: Защо ТКП не са склонни да използват граждански лица?

К.Г.: Те не могат да бъдат контролирани толкова лесно.

Д.У.: Защо ТКП са разрешавали на такива хора да се връщат в нашия свят, а не са ги оставяли при себе си завинаги?

К.Г.: Това се случва съгласно договора, сключен с извънземната група, която е предала на ТКП по-голямата част от технологията, която използват програмите.

Д.У.: Искате да кажете, че групата не позволява да се взимат хора завинаги?

К.Г.: Да. Ето защо ТКП са принудени да изтриват паметта на хората, когато ги връщат обратно. За да използват технологията “20 и назад”, ТКП са принудени да спазват много правила. Само при тези условия им е предадена технологията. Извънземната група, която тясно работеше с ТКП на ВМФ, им предаде технология, за да помагат да се борят с драконианците и други агресори.

Д.У.: Коя именно група е предала на ТКП своята технология?

К.Г.: Счита се, че това е била групата на Нордиците. Тя е предала на ТКП по-голямата част от технологията.

Д.У.: Интересно. Хайде да поговорим малко за ВМФ (Военноморския флот) против ВВС (Военновъздушните сили). Днес ние разглеждаме ВВС и ВМФ като противници...

К.Г.: Да, от самото начало ВМФ се снабдяваше с по-добро оборудване, с по-добра инфраструктура, с най-добрите умове за строителство на космически кораби и тяхната експлоатация. Още по време на Втората световна война те са можели да изпращат хората на подводници или на морски кораби за шест месеца или за година, после и за повече време. На тази основа се е създавал космическият флот в дълбокия космос. Сега ВВС тясно си сътрудничат с Разузнавателното управление на Министерството на отбраната, а също с ВПК, най-малкото с видимата част, а не скритата. Те също така създават космически станции на околоземна орбита, на височина 800 км, и триъгълни кораби за обслужване на станциите. Те са оставили малка следа и на Луната, и на Марс. Това е именно тази програма, която отначало искат да разкрият на населението.

Смятам, че когато са видели, че можем да възстановяваме обратно извънземни технологии и да ги използваме в нашата Слънчева система, ТКП са започнали да си сътрудничат с гражданското разузнаване, опитвайки се да го направят още по-централизирано.

Д.У.: Ето и втората част на въпроса:

Ще се сблъскаме ли със заплаха за нашето общество, ако ИИ и роботите вземат по-голямата част от нашите работни места?”

К.Г.: Това зависи от бъдещето, което избираме. Ако стигнем до прехвърляне на нашето съзнание в компютър или до превръщането ни в смес от човек и машина, това няма да е оптимална времева реалност.

Д.У.: Представям си, че заплахата е много по-сериозна, отколкото заемането на работни места. Вие имате предвид пълно доминиране.

К.Г.: Ето какво обикновено се случва на планетите. Аборигените създават такава технология. Тя бива прихваната от сигнал на ИИ. Или жителите развиват подобна технология след като сигнал на ИИ създава ситуация с помощта на тактиката на троянския кон, както в случая с Розуел. Аборигените получават технология, която после се обръща против тях.

Д.У.: А какво е сигнал на ИИ (изкуствен интелект)?

К.Г.: Сигнал на ИИ – това е сигнал, който не се знае на колко години е. Може би на милиарди години. Казват, че по някакъв начин той идва от друга реалност. Той се транслира из целия космос. Именно по такъв начин ИИ овладява цели галактики. Той е като вирус.

Д.У.: Какво прави сигналът?

К.Г.: Той взаимодейства с технологията. Именно това предпочита да прави сигналът. Освен това той се внедрява в електромагнитното поле на планетата, където остава спящ хиляди години, докато се появи технологията, от която може да се възползва. Също така, сигналът може да се засели в био-неврологическото поле на человека. Човек носи в себе си ИИ и го предава на разни устройства.

Д.У.: Т.е., способен е да внедрява идеи и мисли в нечий разум?

К.Г.: Да.

Д.У.: Какви именно мисли?

К.Г.: Мисли в полза на ИИ. Или той кара хората да се държат така, както е изгодно на ИИ, като паразит.

Д.У.: Ясно. Кори, благодаря за отговорите. Благодаря и на зрителите, че ни изпращат въпроси. Наш гост днес беше Кори Гуд. Благодаря ви за вниманието!

Целият текст на руски език:

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=362

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2573501
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол