Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
06.02.2014 05:22 - НАЙ- ДОБРОТО ОТ НАЙ- ДОБРОТО
Автор: apostapostoloff Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3212 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.02.2014 05:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                        АКО ЩЕ Е ГАРГА, ДА Е РОШАВА!   

 

Формулата CCC е позната на всеки изтънчен чревоугодник. Какво се крие зад нея ли?... Много просто- Coffee, Cognac & Cigar. Тоест, кафе, коняк и пура. Кои са най- добрите марки? Ето кои...

Davidoff

Швейцарската класика в производството на луксозни цигари и пури Davidoff се ражда през 1912-а в малко магазинче за тютюн, открито от родителите на Зино Давидоф. Марката обаче се сдобива със световна популярност след Втората световна война, когато Швейцария се превръща в златна мина за богатите търговци на тютюневи изделия.


                        image

 

През 1946-а, след няколко обиколки и пазарни проучвания в Бразилия и Карибския басейн, Давидоф се убеждава, че трябва да започне собствено производство на пури. Той прави първия си удар с кубинската серия Hoyo de Monterrey Chateaux, наречена на популярните френски вина Bordeaux. Давидоф създава и първите кутии за пури с идеята да съхранява ценната стока при същата температура и влажност, както в Хавана. За над един век съществуване Davidoff се превръща в несломима империя.


                                                  image
                                    

Правата за продажбата на 11-те разновидности на едноименните цигарите се държат Imperial Tobacco, която през 2006-а плати 540 млн. евро. Запазената марка за останалите продукти е собственост на Oettinger Davidoff Group. В каталога на бранда освен луксозни тютюневи изделия, влизат парфюми, алкохол и... кафе.


                                              image


 Hennessy

Компанията е най-големият производител на световноизвестния елитен коняк Henessy с оборот от 50 млн. бутилки годишно. Като всяка стилна марка Hennessy не разчита на "старите пиячи", а търси нови фенове сред младото поколение. А такива очевидно се намират, след като често името й често се споменава в рап и хип-хоп парчета на звездите Еминем, Доктор Дре, Ар Кели и Снууп Дог. Легендата Тупак дори написа песен под името "Hennessy", в която дискутира качествата на алкохола.


                                   image

 

Друг уникален маркетингов подход в автентичния стил на Hennessy е привличането градските тийнейджъри за каузата. Всяка година излизат лимитирани серии, чиито етикети са създадени от най-популярните графити артисти. През 2009-а на пазара се появи уникалната бутилка Hennessy VS. Тя бе посветена на избирането на Барак Обама за президент на САЩ. Черният й етикет е изписан със златни букви, а върху стъклото е гравирана историческата дата и посвещението: "В чест на 44-тия президент". Естествено, най-скъпата серия коняк в света - Beaute du Siecle , е с марката Hennessy. Бутилката струва 180 хил. евро като от нея са произведени едва 100 бройки. Купувачът на "вековна красота" получава вълшебната напитка в красива кутия за съкровища, създадена от Жан Мишел Отониел.
   

Не може обаче без истинско шампанско, не може! Ето го най- доброто от най- доброто:

Dom Perignon

Dom Perignon е перфектната кулминация за романтична среща или за отбелязване на бизнес триумф. Легендарното шампанско, произвеждано от Moet & Chandon, носи името си от прословутия монах от Бенедиктинския орден, създал и усъвършенствал техники за производство на вино през 1670 година.


                                     image

 

Първите клиенти на серийния Dom Perignon са 150 служители на компанията Simon Bros & Co, която става дистрибутор шампанското за Великобритания. Сто бутилки от втората партида попадат в ръцете на небезизвестния милиардер и основател на American Tobacco Company , Джеймс Дюк. С времето Dom Perignon става предпочитания избор за знатните особи, които празнуват грандиозни събития. През 1971 г. шахът на Иран отбелязва със скъпоценната пенлива течност тържествата по случай 2500 години от създаването на Персийската империя. Бутилка от въпросното Dom Perignon Rose преди няколко години бе продадена на търг за почти 25 хил. евро. Специално шампанско Vintage, реколта 1961-а, се лее и на друго знаково събитие - сватбата на принц Чарлс и принцеса Даяна.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 

 



Тагове:   лукс,   успех,   пари,   богатсво,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191226
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575