Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.01.2014 04:58 - НАЙ- БЕДНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ ЛИ?...
Автор: apostapostoloff Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1989 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 23.01.2014 11:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                         БОГАТ- БЕДЕН


                                          image

 

Ето какво съобщи наскоро сайтът Dnes.bg, позовавайки се на „Евростат“:

Най-значителен дял на собственици на жилища, които не са обременени от ипотека или заем, е отбелязан в Румъния - 97 на сто и България - 95 на сто. В тези две страни е и най-нисък процентът на хората, които обитават жилище под наем - между 2 и 3 на сто.

Най-много хора живеят на свободен наем в Швейцария - около 56 на сто от населението, като делът на наемателите значително надхвърля дела на собствениците на жилища. Други страни, където значителен процент на хората живеят на свободен наем, е отбелязан в Германия /около 30 на сто/, Дания, Холандия и Швеция /по около 25 на сто/.

Също в Швеция около 66 на сто от хората обитават жилища с ипотека или заем. Така е и с хората в Норвегия и Исландия /около 63 на сто/, Холандия /60 на сто/, Дания /52 на сто/ и др. Швеция, Швейцария, Норвегия и Холандия са и страните от ЕС с най-нисък дял на хората, обитаващи собствено жилище без тежести на ипотека или заем - между 5 и 10 на сто.

„Евростат“ както винаги ни залива с дезинформация и откровени лъжи. По всичко личи, че статистиците на тази крайно съмнителна организация събират информацията си по кръчмите или от таксиметровите шофьори в отделните страни.

За да не съм голословен, ще приведа само един пример. Абсолютно сигурно е, че САМО 5 % от швейцарците притежават собствени жилища. Е, как става така, че уж само 56 на сто от населението на Швейцария живее под наем? Останалите 39 % къде живеят? В колите си ли?.. Или те може би спят на пейки в парковете?...

Интересното в този случай е това, че в България цяла сюрия от малоумни журналисти вече 24 години не спира да ни внушава, че българите били най- бедни в Европа.  От горните сведения става ясно, че българите са всъщност най- заможните европейци! Тук му е мястото да отбележа, че още Аристотел е смятал журналистите за една нескопосана кръстоска между курва, лайно и идиот...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 



Тагове:   успех,   пари,   богатсво,


Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191035
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575