Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.05.2010 05:46 - ОТСЛАБВАНЕ, НО НА КАКВА ЦЕНА?!
Автор: apostapostoloff Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1881 Коментари: 0 Гласове:
2



ОПАСНИТЕ НАЧИНИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

 

 

 

Предлагам на вашето внимание една изключително полезна публикация, която препечатвам от figurata.com.

 

Отслабването е индустрия. Както при всяка индустрия и тук рекламата и PR-ът играят ключова роля. „Очилата подтискащи апетита” съдържат лещи, които ни карат да ядем по-малко, защото оцветяват храната по определен начин; „магическите обеци за отслабване” стимулират определени точки на ушите, за да горим мазнини и да ядем по-малко и много други „интересни” изобретения, които гарантират моментален и вечен ефект. Ето някой от „чудесата” за отслабване, с които трябва да се внимава изключително много:

 

Хапчета за отслабване

 

Има огромна разлика между билковите рецепти и хапчетата с неясно съдържание, които могат да нанесат непоправими вреди върху организма. Ефект почти винаги има, но на никаква цена и за колко дълго. Обикновено след спиране приема им теглото се връща, защото те не спомагат за изгарянето на мазнините. Те съдържат стимуланти намаляващи апетита и умерена доза диуретици, които спомагат за освобождаването от течностите много по-бързо от нормалното.

 

Някой от тези медикаменти съдържат фенилпропаноламин, стимулант с близък до амфетамините химически състав. Страничните ефекти от подобни хапчета включват замайване, дори припадъци, често уриниране, болки в гръдния кош, проблеми с бъбреците и черния дроб. В някой по-тежки случаи се стига до инфаркт и дори смърт. Могат да са изключително опасни за хора със сърдечни проблеми, заболявания на щитовидната жлеза и високо кръвно налягане. Специалистите са на мнение, че хапчетата не са решението – спорт балансирано здравословно хранене са начинът за постигане на желаното тегло.

 

Постене

 

Когато постите, губите преси всичко мускули, не мазнини. След ден или два на постене, много хора се поддават на изкушението и се тъпчат с висококалорични храни. Дълготрайното постене е опасно, защото намалява и натоварва всички органи.

 

Кожни лепенки

 

„Диетичните лепенки”, които вероятно съдържат вещества, подтискащи апетита, нямат доказан ефект и не е известно доколко сигурна е употребата им.

 

Диуретици

 

Теглото, което губите е само под формата на вода. Загубата е временна и не включва никакви мазнини. Диуретиците могат да предизвикат опасна дехидратация и сърдечно-съдови проблеми.

 

Електро-мускулна стимулация

 

Тези уреди имат доказано действие при медицинските терапии, но нямат място при отслабването или тонизирането на тялото. Не можете просто да отстраните мазнините. Ако се използват неправилно, могат да доведат до инфаркт или опасни изгаряния.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

www.Otslabni.net



Тагове:   цена,   каква,   отслабване,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191171
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575