Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.08.2015 17:41 - БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА ПО СВЕТА
Автор: apostapostoloff Категория: Изкуство   
Прочетен: 559 Коментари: 0 Гласове:
-23

Последна промяна: 30.08.2015 17:45


                                          АКТЬОР НА ГОДИНАТА В ГЕРМАНИЯ!

 

                                                      image

Самуел Финци отдавна е истинска звезда в Германия. Не само заради блестящите си театрални роли. Той е звезда на двата канала на обществената германската  - ARD и ZDF.

43-годишният Санчо от началото на 90-те години живее и работи в Германия и има изключителни постижения в театрални постановки, но и добра кариера в киното.

Той изпълнява ролята на главния герой в криминалния сериал "Флеминг", който ще се излъчва от 13 ноември по ZDF. Д-р Винсент Флеминг е криминален психолог , който води и радиопредаване. Българският актьор си партнира с Клаудия Михелсен в ролята на шеф от отдела за разследване на убийства в полицията и всъщност е току-що разведената съпруга на Флеминг.

 

Най- добрата новина е тази:  Самуел Финци беше обявен за актьор на годината в Германия!

 

Признанието той получи заради превъплъщението си в ролята на Владимир в пиесата на Самюъл Бекет „В очакване на Годо“. Спектакълът е на „Дойчес театър“ в Берлин.

Финци е отличен в престижната анкета на списанието „Театър днес“, в която участват 42-ма авторитетни критици и журналисти.

„Тези неща са субективни – на едни се харесва едно, на други – друго, но спектакълът е добър, аз много харесвам това представление „В очакване на Годо“ и се радвам, че доста хора мислят същото. Професионалиститите също и го оценяват“, коментира Финци.

Режисьорът на спектакъла е също българин – това е Иван Пантелеев.

Днешната българска култура е в небивал, невиждан разцвет. Свидетели сме на това как тя бавно и сигурно завладява целия свят!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog  

 



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202136
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575