Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.07.2020 06:13 - ПОМИЙНА ЯМА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 445 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.07.2020 17:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                          КОРУПЦИЯ СЕ ШИРИ В БНТ





image

 

 

Обществената“ телевизия, която всички ние хрантутим, ни залива от години със скука, скудоумие и пошловата помия. Напоследък чуваме само това: Божков, Бобоков, Божков, Бобоков, Узунов, covid-19. И пак: Божков, Бобоков, Божков, Бобоков, Узунов, covid-19. Аман, аман! Подлудиха ни, усмърдяха душите ни тези некадърни простаци!

 

Де да беше само това...

 

Точно позаглъхнаха скандалите около Горан Благоев и ни сервираха нова свинщина. След като се изявяваше като синоптичка в Нова телевизия, а после се провали като водеща на актуалното предаване „Питай БНТ”, сега кльощавата манекенка Нора Шопова ще води спортните новини в обществената медия БНТ!



Тя няма нито ден трудов стаж като спортен журналист.  Хората с години опит в отразяването на спортни новини не могат да си обяснят чрез какъв механизъм миловидната, но неопитна манекенка се оказва достатъчно компетентна, за да стане лице на редакцията им. Корупция ли е това или познатата до болка „кариера вагина“?

 

До момента Нора Шопова не е направила и един репортаж от спортно събитие! Колегите и няма да се изненадат, ако се окаже, че тя не знае дори кои са Григор Димитров и Ивет Лалова. И коментират, че когато една манекенка спортува, за да изглежда добре, това не означава, че е наясно със спортните събития в България и по света.



Нора Шопова има висше образование, което е много далеч от спорта. Завършила е специалност „Право” в Икономическия университет в София!...

 

Що за безобразие е това? Докога ще търпим всичките тези свинщини?!... Докога?!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.


 

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199384
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575