Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.12.2019 06:03 - ШУТ В Г*ЗА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 412 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.12.2019 06:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                      ПОПИЛЯХА ГИ...




image

 

 

Световната антидопингова агенция (WADA) посече сериозно руския спорт. С единодушно решение на Изпълкома на организацията е наложено четиригодишна забрана за участие в международни състезания на руски спортисти. Това е едно от най-тежките наказания в историята на спорта.

 

Санкцията предвижда недопускането на състезатели от Русия до участие под националния флаг на олимпийски игри и световни първенства, включително олимпийските игри в Токио през 2020 г. и тези в Пекин през 2022 г. До подобни шампионати ще бъдат допуснати само определени спортисти, които докажат, че не са били част от държавната допингова програма. 

 

Руснаците са ужасни хвалипръцковци, които не спират да се хвалят сами. Те наистина си вярват- смятат се за велики и недостижими, но истината е, че са лъжци и мошеници, които никога не поемат отговорност за своите безобразия. Тях все някой ги провокира, злепоставя и унижава. Политическият шарлатанин Медведев дори заговори за някаква „антируска истерия“.

 

На света му дойде до гуша от този отвратителен руски манталитет. Чашата на търпението преля и руснаците най- накрая получиха това, което заслужаваха. Казано е: каквото повикало, такова се и обадило...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190611
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575