Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.07.2019 06:38 - БЪЛГАРИТЕ- СТИСНАТИ И АЛЧНИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 14975 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.07.2019 14:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                            НАШЕНЦИ




image

 

От няколко години насам туристи от Югозапада предпочитат южната ни съседка пред българското черноморие. Защото са чуждопоклонници и мрат да се шматкат  в чужбина. Въртят, сучат, все гледат да “изръчкат Европата“...

 

Едни от най-предпочитаните курорти са Неа Перамос, Аспровалта, Ставрос, Кавала... Хора от Благоевград, Сандански и Петрич всеки уикенд "палят" колите и отиват на плаж на Бяло море, дори и за един ден.

 

Напоследък обаче гърците не ни гледат с добро око, тъй като не се славим като щедри клиенти. Масово българите се запасяват с по няколко кила домати, краставици и дини, поместени в големи хладилни чанти, които най-нахално си взимат на плажа. Не са рядкост и тези, които предпочитат да се варят на слънце, лежейки на горещия пясък, за да спестят и от шезлонг.

 

Важното обаче е, че това остава скрито за приятелите и последователите им в социалните мрежи, където, според споделените фотоси, всички са много ларж и пръскат "луди" пари за всякакви удоволствия. Именно заради това не сме от най-предпочитаните гости в тамошните ресторанти и нощни клубове, от където все по-често се случва да гонят българи.

Напоследък много се спекулира с темата къде българските туристи харчат парите си и защо предпочитат да пълнят чуждия джоб, а не посещават родното Черноморие. Оказва се, че всъщност в Гърция те харчат много по-малко пари.



Какво да ви кажа?... Съвременните българи стават май само за едно- за лош пример.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202568
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575