Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.06.2019 07:18 - ОТВРАТИТЕЛНА ПРОСТАЩИНА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 470 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.06.2019 07:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                ПРИНОС КЪМ МАКЕДОНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ




image

 

Нашите учудващо гениални специалисти по рекламата разработиха съвършено нова теория за македонското революционно движение. Тази теория послужи за рекламен сериал, който в общи линии е следният:


Една мома окачва македонски наденици да се сушат. Група въоръжени македонци с революционен устрем издебват момента, крадат надениците и си ги пекат в хайдушкия Балкан. Пристига разярената мома и ги заплашва със заредено оръжие. Тя, горката, се е надявала да откраднат нея, а те налетели на месото!


Добре, ама то печена македонска наденица без руйно вино не бива. Юнаците (окопани на баир в края на селото) се натряскват и си изтърват патрондашите в огъня. Патроните се разгърмяват. Куршуми хвърчат. Народът се буди, стреснат! Започва въстание, което трае до сутринта, когато се разбира, че не е въстание, а пикник.


Верни ятаци непрестанно доставят прочутата македонска наденица на харамиите. Те отлагат въстанието до пълното є унищожение. Пристига пратеник на нелегалния ЦК, който им се кара, че покрай храната са забравили борбата. Теоретик от четата му обяснява новата революционна теория: РЕВОЛЮЦИИ МНОГО, МАКЕДОНСКАТА НАДЕНИЦА Е ЕДНА. Пратеникът е разбран човек и налапва наденицата. Борбата вече се води не за Македония, а за Македонската!


Този сценарий, господа рекламаджии, би бил много смешен, ако не е гавра с историята на борбите на македонския народ за свобода. Ако не е просташко и безотговорно отношение към Македонската и Българската истории! Жалко! Но когато сами се оплюваме, на кого да се сърдим, че ни гледат отвисоко?


.
.....


Между другото – разполагам с много интересен сценарий за поредица реклами за кренвирши на фона на Априлското въстание и с еротичен сценарий за дамски превръзки с крилца, в основата на който са женските бунтове в Чикаго, от когато празнуваме 8 март. При поръчка – може и още! Ама е просташки и тъжно!

Ваньо Вълчев

Преписал:

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199087
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575