Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.05.2019 06:08 - АКАДЕМИЧНИ ГЛУПОТЕВИНИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 321 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.05.2020 11:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                АКТИВНИ БОРЦИ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА




image

 

Активните борци срещу българската демокрация са добре известни- това са руската диверсионна централа bTV и сайтът bultimes.bg, списван от някакви долнопробни соросоиди в Лондон. Тези негодници разгласиха вчера идиотщините на едно доцентче от БАН:

 

Не трябва да мислим за догонване на средното европейско равнище в близките 15 години. Това заяви пред bTV доц. Виктор Йоцов от Института за икономически изследвания на БАН.

 

Според Йоцов достигането на 75% от средните нива на европейските икономики ще отнеме на България най-малко 13 години и то с растеж, който е с 2% по-висок от този в по-развитите страни.

 

По думите на този “икономист с растеж от 3.6%, какъвто в момента отчита страната ни, достигането на 75% от средните нива на европейските икономики ще отнеме на България около 30 години. Бре, как пък толкова точно го изчисли този умник?!

 

Евростат установи, че в икономически план сериозно изостават бедните страни в ЕС, а това са Малта, Кипър, приблатийските републики, Хърватска, Словения...

 

Евростат установи също така, че със средната българска заплата в България купуваш повече, отколкото със средната немска заплата в Германия.

 

Пак от Евростат знаем, че само 48 % от немците разполагат със собствени жилища, а у нас 92 % от българите имат собствени домове. Че и вили, земи, ниви, гори...

 

Стандартът на живота се измерва с две величини: реална собственост и потребление. Ние имаме в пъти повече собственост от немците, а потреблението в България е в пъти по- високо от потреблението в Германия.

 

Казано накратко, западноевропейските страни никога, ама никога няма да ни настигнат по качество и стандарт на живота. Ние, българите, извършихме истинско икономическо чудо, но между нас се намират изроди и тъпаци, които не спират да хулят и злепоставят България с някакви псевдонаучни “изследвания“.

 

Време е, време е за промени! Трябва да се закрият най- сетне и Министерството на културата, и Министерството на спорта, но най- вече БАН! Тези напълно ненужни институции тежат като воденичен камък на шията ни. Затова трябва час по- скоро да се освободим от тях. За да изчезнат с тях и идиотите, които сеят лъжи, дезинформация, объркване и отчаяние, а ние все така покорно ги хрантутим.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201634
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575