Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
28.04.2019 06:08 - ПРОФЕСОР ПЕРКО НАУМОВ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 369 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.04.2019 06:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                           ХАХОХИХИ




image

 

Извънземни се чифтосват с хора, за да създадат хибриден вид, който да спаси планетата от унищожение вследствие на климатичните промени.

 

Това, представете си, твърди професор от Оксфорд, съобщава английският вестник „Дейли Мейл“.

 

Юн Хае Цхи е преподавател по корейски в Оксфордския ориенталски институт. Та той смята, че човешко-извънземните хибриди вече се разхождат сред нас. След като за пръв професорът разказа за тези свои виждания по време на лекция преди няколко години, сега той дори е написал и книга по въпроса.

 

Миналата година професорът внесъл предложение до Охсфордския университет темата да бъде обсъдена на публични дебати, но то било отхвърлено. В лекцията си, озаглавена „Отвличания от извънземни и кризата с околната среда“, той излага теорията си, свързана с присъствието на извънземни на земята. Професорът е убеден, че има връзка между отвличанията от извънземни и климатичните промени.

 

Новата му книга, написана на корейски, се казва „Посещения на извънземни и краят на човечеството“. Според преподавателя, има четири типа извънземни – малки, високи и смели, люспести и със змийски очи, и насекомоподобни. Последните дават заповеди на по-нисшите рангове и съществуват в относителна система, която хората не могат да усетят, защото нашите органи пречат на възприятията ни.

 

Виж ти... Да се неначуди човек...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.





Тагове:   идиотщини,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199539
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575