Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.11.2018 14:57 - ПОЗНАТО, ДО БОЛКА ПОЗНАТО
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 268 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.11.2018 17:02


                                                              РАЗПРАВИЯ И ДЪРВЕН ГОСПОД




image

 

Истински среднощен екшън се е разиграл посред нощ в столицата. Малко след полунощ жителите на квартал „Малинова долина“ станали свидетели на нещо, което може да се види само по филмите.

 

Всичко започнало с побой между няколко мъже, който се разиграл на улица „187“.

 

„То не бяха крясъци, то не бяха удари. Така и не разбрахме обаче за какво се карат, а след това започнаха и да се млатят яко“, казва един очевидец. Малко след като тупаникът приключил един от мъжете се качил в „Рено“-то си и с бясна скорост преминал през опонента си. 30-годишният мъж пострадал сериозно, защото колата минала през краката му.

 

Той е закаран в болница, но без опасност за живота. Подивелият шофьор на „Рено“-то, който според свидетели бил и прилично пийнал, подкарал колата си в посока столичното околовръстно...

 

Междувременно свидетели на целия екшън подали сигнал към полицията и униформените започнали да преследват побойника-джигит. Сгащили го в близост до кръговото за Бистрица. Освен всичките си прегрешения мъжът от мелето в „Малинова долина“ явно и няколко пъти се е удрял, защото колата му била смачкана и по всичко си личало, че се е удрял шофирайки. Полицаите незабавно го арестували.

 

Така е то на Балканите- мине, не мине и някой отнесе боя. Тук разправиите и побоите са ежедневие...

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198965
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575