Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.06.2018 08:38 - ТЕАТРОТО НА ИНЖ. БАЛКАНСКИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 439 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 31.12.2018 13:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                   СИРОМАХОМИЛСТВО




 image


Вече 28 години българите не спират да се правят на просяци. И тази унизителна, долнопробна пиеса очевидно не им омръзва. Обаче трезвите странични наблюдатели отчитат съвсем различни неща. Нека да се вслушаме в тях…

София е №1 в класацията на най-евтините европейски дестинации. Данните са от проучване на фирма Price of Travel, като последното място се заема от Цюрих, съобщи Дойче веле. В класацията са включени 40 града.


Един ден в София излиза 20,75 долара, твърди изданието. На второ място се нарежда Краков, където дневната издръжка за туристи излиза с 6 долара по-скъпа, отколкото в София. На трето място е Букурещ - с малко над 28 долара. Четвърта е Будапеща - с 33 долара, пети е Истанбул - с 35,77 долара.


Най-скъпите градове за пътешествениците са в Скандинавия. Едно денонощие в Осло ще струва на туриста 102 долара, в Стокхолм - 94 долара, в Копенхаген - 84,5 долара, а Хелзинки - 81,6 долара.

За класацията са взети предвид цените на нощувките в изгодни хотели с добро местоположение, два билета за градския транспорт, три хранения в изгодни заведения, както и три местни алкохолни напитки.

Цялото нашенско театро е изключително гадно, като се има предвид, че 92 % от българите притежават имоти и недвижима собственост за стотици хиляди! Докато 90 % от западноевропейците не притежават НИЩО! Нито имоти, нито пари.


image

 

Като заговорих за пари...Българите освен имоти имат и много пари. Те кътат цели 70 МИЛИАРДА в банките. Защото, освен всичко друго, България е страната с най- ниските данъци в ЕС!

Казано накратко: България е балкански лидер по качество и стандарт на живота! Нещо, с което можем само да се гордеем!

Но е повече от ясно, че инж. Балкански си харесва ролята на прошляк и смачканяк. По всичко личи, че той ще продължи да я играе. И не разбира, завалията, че НИСКАТА САМООЦЕНКА води в крайна сметка ДО НИСКИ ПРИХОДИ!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190726
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575