Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
02.04.2018 05:27 - ЩЕ ИЗВАДЯТ ЛИ РУСНАЦИТЕ КЪСМЕТ?...
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 581 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.04.2018 05:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                       РУСКАТА БОЛЕСТ: ПАРАНОЯ




image

 

От край време руснаците разтягат все едни и същи локуми: тях все някой ги провокира, все някой се кани да ги нападне и унищожи. Банални станаха с тези дивотии, но те все това си повтарят. От десетилетия насам. Едно си баба знае, едно си баба бае...

 

Ето го и поредният пристъп на параноя: официалният представител на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова предположи в интервю пред руския телевизионен „Пети канaл“, че главната цел на някои западни страни е да не допуснат провеждането на Световното първенство по футбол в Русия.

 

В отговор на въпрос на водещия, може ли Русия да се сблъска с изолация от страна на Западните страни в контекста на провеждането на Световното първенство по футбол, Захарова посочи, че „това е просто „синята мечта“ на Запада, това е главната цел.

 

Ако Захарова се окаже права, това ще е истинска манна небесна за руснаците, които, както знаем, са прекалено глуповати и мързеливи, за да играят футбол. Решат ли западните страни наистина да бойкотират Световното първенство по футбол в Русия, това ще спести на страната още един голям срам и истински провал. Защото е повече от сигурно, че руснаците ще бъдат бити на собствен терен много лошо. Те нямат и най- малкия шанс да вземат някакъв медал...

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

Послепис: И русофилите, и русофобите са идоти. Нашенски идиоти при това, защото такива отрепки няма в нито една друга страна.

 



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202554
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575