Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.02.2018 05:57 - КОНСПИРАЦИИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 626 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 14.02.2018 06:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                             ВЯРНО ЛИ Е?...




image

 

Можете да бъдете сигурни, че така наречените конспиративни теории не са някакви измищльотини, родени в болни мозъци. Те до една са верни, защото ги има в Интернет.

Петролният заговор

Според една теория автомобилната индустрия и организацията на страните-износителки на петрол крият от край време патента за двигател, изразходващ само 1,6 литра на 100 километра.

Холестеролна мисия

Друга теория твърди, че фармаиндустрията и лекарите печелят милиарди заради опасния холестерол. Макар че според много учени не е нужно да се намалява нивото му, тъй като той е важна част от тялото. Мозъкът например се нуждае от големи количества холестерол. И кърмата съдържа холестерол, защото бебетата не го произвеждат...

Крушковият картел

Смята се, че производителите на крушки отдавна са в състояние да произвеждат вечни "осветителни тела". Екзистенциални страхове обаче възпират навлизането на новата технология на пазара, а производителите дори отричат съществуването й. Важна роля в тази машинация играе "Крушковият картел".

Микро-вълни

Престъпниците са открили едно ново и много могъщо оръжие - гласи една друга теория. Според нея "лошите" вече не нападат жертвите си  с пистолети, а с... микровълнова технология.


image


Висок волтаж

При това "електромагнитната престъпност" е особено ефикасна - тя не оставя следи и достига множество цели едновременно. С други думи: дошла е ерата на перфектните престъпления!

Пол е мъртъв?

Според една теория Пол Маккартни е отдавна мъртъв и заместен от двойник. На корицата на албума „Sgt. Pepper“ Маккартни носи нашивка с инициалите "OPD", което е канадският акроним за официално признат за мъртъв.

Геният-дявол

И една друга известна личност е главен герой на широко разпространена  теория. Става дума за Бил Гейтс, за когото се смята, че е... дяволът. Неговото пълно име е Уилям Хенри Гейтс III. Изписано на английски и трансформирано в ASCII-стойности то дава числа, чиято сума е 666 - числото на дявола.


image

Странен привкус

Колонел Сандърс е лицето от опаковката и основателят на "Кей Еф Си". Носят се странни слухове, че той е завещал една десета от имуществото си на Ку Клукс Клан. Даже се предполага, че ККК е поел ръководството на веригата за бързо хранене след смъртта на Сандърс и е прибавил една нова подправка в менюто, която прави чернокожите стерилни...

Хитлер на Луната

Хитлер предизвиква появата на пъстра палитра от теории, сред които може би най-ярко блести следната: националсоциалистите прекосили космическото пространство още през 1942 г. и си устроили база на Луната. После те се свързали и с извънземни раси.

Щрих-кодът

Ред теоретици застъпват тезата, че бар-кодът има за цел да се установи пълен контрол над хората. Този план имал изцяло сатанински произход, а авторите му били членове на т. нар. световно правителство.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199517
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575