Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.01.2018 06:26 - ЕКСПЕРТИТЕ НИ ЦЕНЯТ, НО...
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 402 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 26.01.2018 06:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

                                                        ЦЪРВУЛЪТ ХЛЕНЧИ И РУГАЕ



image

 

България се нареди на 31 място в класацията на най-добрите страни в света, съставена от американското списание "US News & World Report". Страната ни се е изкачила със седем позиции напред в сравнение с 2017 г., когато е била на 38 място. Да, ние вървим уверено напред и нагоре и за първи път от много години се радваме на устойчиво развитие.


За България е написано
освен това, че Световната банка я класифицира като държава с висок среден доход.


Аз пък ще добавя, че поради високата покупателна сила на лева българите имат едни от най- високите доходи в ЕС. Те са също така между хората с най- много реална собственост в рамките на съюза.

 
Класацията, която се публикува за трети път, се основава на допитване сред повече от 21 хил. души от 36 страни в Северна и Южна Америка, Азия, Европа, Близкия изток и Африка. Авторите на изследването посочват, че участниците в допитването са били представители на "информирания елит" и бизнес лидери.


Те трябвало да оценят страните според 65 критерия, групирани в девет категории – от икономическо влияние и сила до гражданско съзнание и качество на живот.

България е поставена на най-предно място (31-во) в категорията "качество на живот", определена като добър пазар на труда, достъпност на цените, икономическа стабилност, равенство на доходите, политическа стабилност, сигурност, добре развити държавна образователна и здравна система. Страната ни е оценена високо и в категориите "стартиране на бизнес" (ниски производствени разходи, благоприятна данъчна среда, прозрачни управленски практики) и "гражданско съзнание" (защита на човешките права и на околната среда, равенство на половете, религиозна свобода, спазване на правото на собственост, добро разпределение на политическата власт).

Накрая само това: разговарял съм с видни наши психиатри и повечето смятат, че българите по рождение са депресивни психопати. Този тип хора се чувстват най- зле, когато са най- добре...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3200826
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575