Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.02.2017 05:42 - НЕСЪВМЕСТИМИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 881 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                               ТЕ НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВАС



image

 

Всяка жена трябва да стои далеч от определен тип мъже, предвид нейния собствен характер. Става въпрос за мъжете, които биха я направили нещастна и които не биха могли да ѝ дадат това, от което тя има нужда.

Ето и какви мъже трябва да избягвате на всяка цена, въз основа на вашата собствена зодия:

Овен

Вие трябва да стоите далеч от мъже, които са твърде обсебващи. Такива, които искат да бъдат с вас нонстоп и очакват от вас да им връщате обажданията, есемесите и имейлите незабавно. Вие сте жена, която има нужда от лично пространство. Трябва да си намерите мъж, който да уважава вашето желание за независимост.

Телец

Вие не трябва да си губите времето с педантични чистофайници и страхливи мъже. Такива, които се плашат от паяци, буболечки и внимават да не се накалят или изцапат, и затова ви отказват разходки, излети и пикници из природата – нещо, което вие обожавате. Вие имате нужда от мъж, който да обича природата като вас и да може да оцелява и в по-сурови условия на открито.

Близнаци

Вие не можете да бъдете с твърде емоционален, мекушав мъж, който е готов да ви прости всичко, стига да бъдете с него. Тази връзка няма да бъде здравословна за вас. Ако искате да изградите стабилни, дългосрочни отношения, трябва да си намерите партньор, който да е готов да ви постави на място. Някой, който не би търпял глупостите ви, но и човек, който не би ви наранил умишлено.

Рак

Вие сте жена, която има склонност да се влюбва в лоши момчета, а именно от такива трябва да стоите надалеч. Трябва да разберете едно – няма да можете да промените нрава на такъв мъж или да го накарате да се установи само с вас. Такъв тип мъж ще ви тормози години наред, докато вие се опитвате да го превърнете в любящ и грижовен съпруг. Това просто няма да се случи.

Лъв

Вие не трябва да си избирате мъж, който има желание да блести и да бъде лидер, защото и вие самата искате това. В края на краищата, вие сте доста властна и обичате вниманието и няма да „виреете“ добре с мъж, който има вашето огромно его. Очаква ви сериозен сблъсък на характерите и накрая двамата ще се намразите. Намерете си мъж, който има ясно мнение, но няма нищо против да се съобразява и с вашето.

Дева

Вие трябва да стоите далеч от мъжете, които се опитват да спят с вас, преди да са ви поканили на нормална среща. Сексът за една нощ не е добър за вас от емоционална гледна точка. Вие самата имате нужда от по-различен тип отношения, които могат наистина да доведат до нещо по-сериозно от обикновен оргазъм. Не се поддавайте на чара на мъжете-сърцеразбивачи, защото все ще си ходите с разбито сърце.

Везни

Вие трябва да бягате надалеч от безразсъдни и безотговорни мъже. На вас ви трябва зрял партньор, който ще откаже на приятелите си покана за нощен запой, ако е на работа на следващата сутрин. Вие сте амбициозна жена и имате нужда от такъв мъж. Няма да сте щастлива с мъж, който очаква вие да изкарвате семейната прехрана, докато той се забавлява или просто си мързелува.

Скорпион

Вие не трябва да се мъчите да градите връзка с чувствителен мъж, защото той никога няма да може да понесе или да свикне с вашия по-груб, безпардонен и директен начин на изразяване. Вие сте склонна да реагирате много бурно и остро по време на спорове и конфликти, и трябва да си намерите по-дебелокож партньор, който не се обижда твърде лесно.

Стрелец

Вие не можете да бъдете с мъж, който има страх от обвързване. Вие самата сте една нетърпелива жена, която иска по-бързо развитие на любовните си взаимоотношения. Няма да имате нерви да чакате нерешителният мъж да осъзнае, че иска да бъде с вас завинаги. Докато той го осъзнае, вие вече ще сте изгубила интерес.

Козирог

Вие трябва да стоите далеч от партньори – псевдоинтелектуалци. Този тип мъже, които ще си въобразяват, че вие ще се движите по техния „гениален“ сценарий. Вие няма да можете да понесете мъж, който се опитва да се подиграва или да се съмнява във вашата собствена интелигентност. Особено ако самият той е маскиран глупак.

Водолей

Вие не можете да бъдете с напрегнат, пасивен и скучен мъж, който се притеснява за това какво мислят другите за него. Вие сте твърде артистична, щура и свободолюбива натура и ако интровертният ви приятел не е готов да приеме вашата нужда за купон и изява, вие никога няма да можете да се веселите заедно. Стойте далеч от сухари в бизнес костюми.

Риби

Стойте на километри от мъже, които са склонни да прекаляват с алкохола. Вие самата обичате да излизате и да се забавлявате, но можете да го правите и без спиртни напитки. Ако обаче се хванете с алкохолик, вие самата може да се подхлъзнете и да тръгнете по нанадолнището.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198630
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575