Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.02.2017 06:23 - ШАРЛАТАНИ ПРЕД СЪДА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 992 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.02.2017 17:38


                                 БЪЛГАРСКОТО  КРИВОСЪДИЕ  В  ДЕЙСТВИЕ 
  


image


Двама души бяха осъдени за това, че са заблудили и измамили възрастна жена. Убедили я, че могат да решат проблемите в семейството й посредством извършване на черна магия.

45-годишната шарлатанка Надежда е осъдена условно на 11 месеца затвор с 3 години изпитателен срок, а 43-годишният Мехмед – неин съучастник- условно на 1 година затвор с 5 години изпитателен срок.


Потърпевшата прочела обява във вестник, в който „ясновидка“ твърдяла, че умее да разваля магии, както и да въздейства енергийно от разстояние. През есента на 2014 година в село Габарево, общ. Павел баня „ясновидката“ и нейният ортак обещали на 63-годишната жена, че ще разрешат проблемите със сина й и ще развалят направените магии на дъщеря й, зет й и внуците.

 

Двамата обвиняеми убеждавали жената, че проблемите в семейството й са сериозни, като за да й се помогне, следва да се предприемат нови ритуали по разваляне на магии. В противен случай близките й ще умрат.


Потърпевшата на два пъти изпратила общо 5 920 лева!

 

Знайно е, че съдебните решения не се обсъждат. Не мога обаче да не изкажа възмущението си от тази крайно снизходителна присъда. Преди години шарлатанката Тотка Тотевска получи ефективна присъда за това, че отмъкна над 100 000 лева от една онкоболна женица.

 

Какво излиза? Излиза, че трябва да заграбиш огромни суми, за да те тикнат зад решетките. Ако прибереш само едногодишния доход на средностатистически българин, можеш да се отървеш с една мижава условна присъда. Ето на това му се вика българско КРИВОсъдие!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




 

SaveSaveSave



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202136
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575